Smartfoun 400-500e
Re: Smartfoun 400-500e
Musia uznat reklamaciu bodka.
Doporucujem kuknut special folie od rhino shield
a budes mat nerozbitny phone a nebudeš potrebovat obal
Doporucujem kuknut special folie od rhino shield
a budes mat nerozbitny phone a nebudeš potrebovat obal
Spoiler: ukázať
nemusia, stačí si pozrieť reklamačé podmienky niektorých obchodov.
aj ja som už počul o tomto, že do xperie natieklo pri zavretých krytkách a obchod to neuznal.
mobileworld
aj ja som už počul o tomto, že do xperie natieklo pri zavretých krytkách a obchod to neuznal.
mobileworld
alzaZáruka stráca platnosť:
----
ak bola závada spôsobená cudzími látkami , ktoré vnikli do zariadenia
ak závadu spôsobil užívateľ skladovaním alebo prevádzkovaním zariadenia v nevhodnom prostredí (vlhké, prašné, chemicky agresívne prostredie)
mp3 skpoužívaním tovaru v podmienkach, ktoré neodpovedajú svojou teplotou, prašnosťou, vlhkosťou, chemickými a mechanickými vplyvmi prostredia, ktoré je priamo predajcom alebo výrobcom určené,
a pokial do telefonu natečie cez opotrebovanú/nedoliehajúcu krytku, tak je to automaticky neuznaná reklamácia- Na produkty poškodené prírodnými živlami
- Na produkty prevádzkované v nevhodnom prostredí, a poškodené nevhodnou obsluhou. Produkty
informačných technológií sú určené na prevádzkovanie v bežnom kancelárskom prostredí. Nie sú
určené na použitie v prašnom, alebo vlhkom prostredí.
První věc, co je třeba zjistit - lakmusové indikátory (= indikace vlhkosti) pod krytkami jsou bílé nebo růžové / červené? Jsou malé, ale dobře viditelné, spíše na telefonu než krytce. Na jedné z nich budou 100%. Pokud bílé, je jistá možnost že telefon špatně těsní na jiném místě, pak by se teoreticky dalo se servisem dohadovat o porušení těsnosti, pokud by zamítl reklamaci kvůli oxidaci. Pokud růžové / červené, máš smůlu - vlhkost se zkrátka dostala pod krytky. Servis absolutně nebude řešit nějaké věci typu, že by se s tím mělo počítat, že se dříve či později uvolní, nebo že přísaháš na svou maminku, že se telefon nevykoupal
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
Aby sa na vodeodolny telefon vztahovali taketo odveci podmienky je hlupost
BTW kup si magneticky nabijaci kablik aby si nemusel davat dole často krytku
BTW kup si magneticky nabijaci kablik aby si nemusel davat dole často krytku
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
to neni klasicke tvrdene sklo co na ebayi bezi za 5e? (ktore je mimochodom super, hocijaka folia sa moze strcit)hawkeye napísal:Doporucujem kuknut special folie od rhino shield
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Sponzor fóra gold
a co?
ja sa pytam ci je to folia alebo tvrdene sklo, po mojich skusenostiach s tvrdenym sklom nechcem uz nic ine [znackove sa tiez predavaju za 20e a cinske za 5eur a pritom by si ich nerozoznal]
ale ok
// citam, ze je to dajaka speci folia, aj tak by som siel do tvrdeneho skla za menej penazi a stale to fajnovo chrani, telefon prezije naraz na beton z metra a roztriesti sa len sklo nie displej
https://www.youtube.com/watch?v=XZnJ_EvL6CM
ja sa pytam ci je to folia alebo tvrdene sklo, po mojich skusenostiach s tvrdenym sklom nechcem uz nic ine [znackove sa tiez predavaju za 20e a cinske za 5eur a pritom by si ich nerozoznal]
ale ok
// citam, ze je to dajaka speci folia, aj tak by som siel do tvrdeneho skla za menej penazi a stale to fajnovo chrani, telefon prezije naraz na beton z metra a roztriesti sa len sklo nie displej
https://www.youtube.com/watch?v=XZnJ_EvL6CM
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
vzťahuje sa to na všetok tovar, s tým reklamačným poriadkom automaticky súhlasíš nákupom tovaru. a ak to ešte náhodou posielaju do servisných stredísk, ako aféra PPI, alebo ESC, tak automaticky dovi dopohawkeye napísal:Aby sa na vodeodolny telefon vztahovali taketo odveci podmienky je hlupost
Naposledy upravil/-a Bird v St 10. Jún, 2015, 18:41, upravené celkom 1 krát.
PS5 Slim
PS5 Slim
-
- Sponzor fóra gold
ano suhlasis, ale vyrobca garantuje funkcnost podla urcitej IPxx specifikacie, co priamo podporuju tu cast co pise alza
viz.používaním tovaru v podmienkach, ktoré neodpovedajú svojou teplotou, prašnosťou, vlhkosťou, chemickými a mechanickými vplyvmi prostredia, ktoré je priamo predajcom alebo výrobcom určené,
http://www.sonymobile.com/gb/products/p ... fications/**** In compliance with IP65 and IP68, the Xperia Z3 Compact is protected against the ingress of dust and is waterproof. Provided that all ports and covers are firmly closed, the phone is (i) dust tight and (ii) protected against low-pressure jets of water from all practicable directions in compliance with IP65; and/or (iii) can be kept under 1.5 m of fresh water for up to 30 minutes in compliance with IP68.
tak áno, korektný predajca to môže uznať.
Ale stále platí, že keď sa dostane vlhkosť cez krytku, čo je dosť možné po istom čase používania, tak to neuzná nikto, práve kvôli tým indikátorom vlhkosti. Potom nikoho nepresvedčíš, že si mal krytku zavretú.
Ale stále platí, že keď sa dostane vlhkosť cez krytku, čo je dosť možné po istom čase používania, tak to neuzná nikto, práve kvôli tým indikátorom vlhkosti. Potom nikoho nepresvedčíš, že si mal krytku zavretú.
PS5 Slim
PS5 Slim
-
- Sponzor fóra gold
no ano potom uz nie no
vedeli by ste hodit link na nejake ochranne sklo / foliu z sk shopu ? Nieco overene na Z3compact . Folie co boli v baleni som tak sikovne nalepil ze to vyzera na
-
- Sponzor fóra gold
neviem v sk shope jedine ked najdes nieco z heureky, ja by som kupoval z ebayu
Nillkin má super sklá. http://www.mp3.sk/ochranne-folie-sony-c ... 31&sort=2d
ale tiež by som riešil Ebay
ale tiež by som riešil Ebay
PS5 Slim
PS5 Slim
dik . Skusim tie nillkin .
Inac tomu co zakladal temu . Som zatial tiez spokojny s Z3C , ale zas prechadzal nanho zo staruckeho HTC desire
Inac tomu co zakladal temu . Som zatial tiez spokojny s Z3C , ale zas prechadzal nanho zo staruckeho HTC desire
Rhino shield je folia, ktora ti ani po pade nepraskne a ochrani telefon... Podstatny rozdiel od tvrdeneho skla