MSI R9 390 Gaming
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Re: MSI R9 390 Gaming
Ukaz mi ktora AMD karta sucastnej generacie piska a budes moj hrdina, narazil som tak akurat na piskanie pri zapojeni niektorych custom fanov ked ich sw zredukujes cez SW na ref. pcb ako accelero, netusim preco, pri 100% fan speed nepiska
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Fury
pár chalanov si ich už kúpilo a robia to isté čo tie v reckách, pískajú a čerpadlo vrčí
pár chalanov si ich už kúpilo a robia to isté čo tie v reckách, pískajú a čerpadlo vrčí
Spoiler: ukázať
290 od sapphire piska, Fury karty ktoré sú momentálne v predaju pískajú, každá jedna karta, ktorá existuje za určitých podmienok menej alebo viac píska keď už sa hráme na netopiere ... trik je v tom že ak nepcháš hlavu do skrine a máš ju zavretú nebude ti pískať nič ale to by bolo príliš normálne riešenie všakžeAsnod napísal:Ukaz mi ktora AMD karta sucastnej generacie piska a budes moj hrdina, narazil som tak akurat na piskanie pri zapojeni niektorych custom fanov ked ich sw zredukujes cez SW na ref. pcb ako accelero, netusim preco, pri 100% fan speed nepiska
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Tak to by som rad videl, mne obe karty 290 zacnu slabo piskat na styl nvidie aj pri nizkych fps koli kaskade na rovnakom ref. pcb ako ma trix pri nahodeni nahodeni +150< mv a 1200+mhz koli napajacej kaskade a nepiskala ziadna z ref. 290, ktore mi presli rukami a vobecnepiskali ani 7970/280x, ktorych som mal a poslal do obehu cez 15ks.
Piska mi akurat 290 po osadeni neref. chladica, pri 100% fanrpm coz je 2000rpm piskat prestane uplne, koli acceleru XTP II pri regulovani otacok, co som poriesil arctic fanmi 90mm od arcticu za 3.5e ks.
Fury piskat moze, viac menej prototyp hbm karty, nemal som zatial v rukach ani 1 ks. Uz len to pcb je kratke, pomaly nic na nom neni a s 4g vram je to karta na 2k. Teraz sa konecne ukazalo, ako mali vyzerat chladice na 290 od ich release-u. Nie tie pseudoriesenia ako windforce ktore neboli o nic lepsie ako referak.
Piska mi akurat 290 po osadeni neref. chladica, pri 100% fanrpm coz je 2000rpm piskat prestane uplne, koli acceleru XTP II pri regulovani otacok, co som poriesil arctic fanmi 90mm od arcticu za 3.5e ks.
Fury piskat moze, viac menej prototyp hbm karty, nemal som zatial v rukach ani 1 ks. Uz len to pcb je kratke, pomaly nic na nom neni a s 4g vram je to karta na 2k. Teraz sa konecne ukazalo, ako mali vyzerat chladice na 290 od ich release-u. Nie tie pseudoriesenia ako windforce ktore neboli o nic lepsie ako referak.
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.
- pepkopav
- Notebook expert
- Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
Grafika prišla v pondelok,založená otestovaná.Na 1440p bez problémov a hlavne veľmi tichá.žiadne bzučanie,či zvuk ventiálora.Aj pri otvorenej skrini nepočuť nič.
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 2000Gb,IPS 2560X1600,Windows 11...
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
ono pointa je práve v tom že na 3xx dali všetci výkonnejšie chladiče ako na 2xx
a nie iba tie čo stačili na keplera
a nie iba tie čo stačili na keplera
Spoiler: ukázať