tento ASUS som drzal vcera v ruke asi hodinu, moj kamarat si ho kupil, povedal, ze nic z tej recenzie sa mu zatial nestalo, okrem toho, ze sa mu trikrat zasekol z nicoho nic a aj pri aktualizacii SW ...
Honor 7 som este v ziadnom obchode na Slovensku nevidel
ja som si telefon stale nezaobstaral, stale citam recenzie a nazory ludi, dosiel som na to, ze Sony Z3 Compact a Iphone 6 su asi TOP telefony momentalne, uz vazne uvazujem o Z3C, aj ked by som chcel aspon 5 palcovy telefon, a tie Cinske telefony, no neviem, ze vraj nemaju taku podporu aktualizacii a servis ako Sony a ostatne TOP znacky....
MB: ASUS TUF B650 Wifi Plus, CPU: Ryzen 7 9700X, CPU Cooler: Endorfy Fortis 5, RAM: Kingston 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36, PSU: Corsair RM850x (2021), GPU: SAPPHIRE PULSE RX 9070 XT, SSD1: WD Blue SN570 1 TB, SSD2: Crucial P3 1TB, SSD3: Silicon Power US70 1TB, CASE: be quiet! Pure Base 500DX Black
Monitor: HP Omen 32q
- ako fanusik xperii hovorim: Z3 Compact nebrat! Je strasne kazova a foti naprd. Neodporucam.
-Honor 7- velka neznama, predava sa velmi kratko. Moze to byt dobry fon, ale aj nemusi.
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
Z3 Compact nebrat? to fakt?
pocujem to prvykrat, zatial mi to vsetcia odporucali, vzdy som mal Xperie a nadmieru spokojnost,
takze uz fakt neviem teraz dokonca mi to radil aj znamy co robi servis telefonov pre jedneho operatora
ten Honor 7 by som uvazoval, keby nema tak slaby graficky chip aky ma ... okrem toho vyzeraju review na youtube super
One plus telefony sa daju zohnat len na systeme pozvanky alebo ako nie? je to podla mna strasna blbost ...
chcem nieco od 4,6 palca do cca 5 palcov, vsetko vacsie su lopaty skarede podla mna
tak co myslite?
designovo sa mi paci len Sony, Huawei, Honor, Iphone
MB: ASUS TUF B650 Wifi Plus, CPU: Ryzen 7 9700X, CPU Cooler: Endorfy Fortis 5, RAM: Kingston 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36, PSU: Corsair RM850x (2021), GPU: SAPPHIRE PULSE RX 9070 XT, SSD1: WD Blue SN570 1 TB, SSD2: Crucial P3 1TB, SSD3: Silicon Power US70 1TB, CASE: be quiet! Pure Base 500DX Black
Monitor: HP Omen 32q