Osobne som majitelom "Logitech G502 Proteus Core" ... ale co ja viem ... nieje to to prave orechove (logitechove)
Povodne som prechadzal z HABU na SIDEWINDERa ... a potom az dosluzil SW som si kupil taky "suntik" ze ... TT Black Element MMO ... a to hlavne z dovodu, ze na SW mi po case (asi 7-10rokov) zacalo VRZGAT lave tlacidlo, preto som volil neaku MMO/MOBA mys ... hlavne z dovodu "zvysenej" odolnosti na klikanie.
Myska je podobneho dizajnu ako HABU, je nastavitelna s makrami aj s profilmi (skvely soft), taktiez vies nastavit farby podsvietenia a DPI az do 6500. Kvalita materilov zodpoveda premiovym MS myskam (MS - microsoft), taky ten "bruseny" gumeny feel. Koliesko je krokove a plastove (silikonove). Na lavej strane su 3 tlacidla (makro) a na pravej jedno (makro). Na vrchu su tlacidla na zmenu DPI a na dolnej strane je tlacidlo na prepinanie profilov. Myska ma tiez zavazovy system (po 4,5g, 5x). Pozlateny USB kabel a kabel napajania (USB) je cely potiahnuty latkovou vrstvou.
Takze za seba odporucam TT BLACK ELEMENT MMO (http://ttesports.com/Mouse/16/BLACK_ele ... lMUJDJMIbg).
Nova mys
- m2fizy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Mar, 2008, 14:00
Re: Nova mys
PC: CPU: Core i7 3770K (3.5GHz, in 2D @ 1600MHz) + NOCTUA NH-D14 + Noctua NF P-12, MB: MSI® Z77A-GD65, GPU: MSI GTX 1080 ARMOR 8G OC (1657-1797/10010), RAM: 2*(2*4)GB 2400MHz DDR3 KHX PREDATOR SERIES, SSD/HDD: 2x 250GB (RAID0 - 840EVO) + 2x 500GB (RAID1 - WD5003ABYZ) +1TB (WD1003FZEX) + 2TB (WD20EARX), CASE: NZXT TEMPEST 410 ELITE + 5x Noctua NF P-12, FAN REG: BITFENIX Recon, PSU: ENERMAX PLATIMAX 600W 89-94%, Monitor: 43" LG 43UD79 4k UHD, Repro: Creative Inspire 5100, Slúchadlá: KOSS R45 + HYPERX CLOUD, MOUSE: Microsoft SW + Logitech G403 PROTEUS CORE, KEYBOARD: Genius GX Gaming Imperator PRO, PODLOŽKA: ROCCAT TAITO 3mm + Tt eSPORTS CONKOR, OS: WIN7 ULTIMATE 64bit.
https://www.speedtest.net/result/8503311762
...
https://www.speedtest.net/result/8503311762
...
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
zowie ec2:)
g502 doma. Nejake zhrnutie:
-mala (oproti g700s)
-uzka (oproti g700s)
-tuhe hladke koliesko
-zbytocne tlacidla na zmenu dpi
-otravny button pod palcom
+fajn skejty
= nic moc.
-mala (oproti g700s)
-uzka (oproti g700s)
-tuhe hladke koliesko
-zbytocne tlacidla na zmenu dpi
-otravny button pod palcom
+fajn skejty
= nic moc.
.
Moja reč
Rýchlo ju vráť a vyskúšaj Mionix naos 7000 a myslím, že budeš nadmieru spokojný.
Rýchlo ju vráť a vyskúšaj Mionix naos 7000 a myslím, že budeš nadmieru spokojný.
stiv:
to koliesko som nepochopil... vieš vysvetliť presnejšie?
zbytočné tlačidlá na zmenu dpi? to ako si chceš stále meniť DPI len softvérovo? alebo chceš dvojtlačítkovu myš?
a tie skejty sú na tej myške na milú jarmilu toto jediné tej myške vyčítam
to koliesko som nepochopil... vieš vysvetliť presnejšie?
zbytočné tlačidlá na zmenu dpi? to ako si chceš stále meniť DPI len softvérovo? alebo chceš dvojtlačítkovu myš?
a tie skejty sú na tej myške na milú jarmilu toto jediné tej myške vyčítam
Niekedy prejdem ukazovakom po kolecku bez toho aby som ho pretocil proste sa mi po nom smyka ukazovak. Ano nastavil som 1100dpi a uz s tym neplanujem nikdy nic robit.
Skejty su brutalne.. po podlozke (HIRO) ta mys lieta
Skejty su brutalne.. po podlozke (HIRO) ta mys lieta
.