_wizik_ napísal:nuz, nepodarilo sa mi nikde zohnat firmu,ktora by mi to zrezala, tak chcem vediet ze ci mi len samotne heatpipe trubky uchladia ten chipset? vpredu mam jeden 92mm fan na min otacky a vzadu jeden 92mm fan na min otacky...dobra teplota na chipsete pasivne by bola premna nieco okolo 45-50°C ... bude to stacit len s tymi heatpipe?
:o no samozrejme ze NIE treba ti tam urcite aj tie hlinikove dosticky ...
_wizik_ napísal:nuz, nepodarilo sa mi nikde zohnat firmu,ktora by mi to zrezala, tak chcem vediet ze ci mi len samotne heatpipe trubky uchladia ten chipset? vpredu mam jeden 92mm fan na min otacky a vzadu jeden 92mm fan na min otacky...dobra teplota na chipsete pasivne by bola premna nieco okolo 45-50°C ... bude to stacit len s tymi heatpipe?
:o no samozrejme ze NIE treba ti tam urcite aj tie hlinikove dosticky ...
samozrejme to nie je, lebo inso to tak chladil na dakych 45°C, lenze neviem aky mal prietok v case
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8 SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
to iwhy : len potom ich tam uz nenasadis, alebo nasadis, ale budu mat slaby odber tepla s heatpipe ... lebo by si to musel zacinovat, a ten nema taku priepustnost ...
iwhy napísal:Je problem dat die rebra dole a nastrihat ich?
jj, to by sa straaaasne tazko strihalo, a to nehovorim o tom ze uz by som ich len velmi tazk dal naspat
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8 SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Jo ale nakoniec ich tam tusim nedal, som sa s nim o tom dost dlho bavil. Aj bez rebier sa to da praktikovat, ale uz to nie je prave orechove. Karboskou sa to da, ale nevyzera to dost esteticky, mam taky jeden freezer doma. Inak ved som tam dal slusnu stranku na firmu kde to rezu, skuste tam.
I ♥ MUSIC !
-TAMY- ma dakeho kamosa z pezinka co robi take veci, tak snad nieco sa podari a ked nie tak uvidim co dalej...
I ♥ MUSIC !
No -TAMY- mi zatial nic nezistil, tak sa pytam, ci sa nenajde niekto, kto ma kamarata alebo znameho alebo hocikoho v takomto obore a mohol by mi to spravit, resp. ze niekto ma takto uz spraveneho freezera ale chcel by to vyskusat inak, tak dam mojho NOVEHO freezera za toho vyrezaneho ...
I ♥ MUSIC !
takye mam taku otazku na majitelov upravenych freezerov na chipset
aka je ich hmotnost?????
teda bez stredovych rebier a bez fanu
prote tak ako ich davate na chipset kolko vazia
dik moc