Upgrade PC,poprípade prechod z AMD na Intel
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: Upgrade PC,poprípade prechod z AMD na Intel
je to jedna z najlepsiiich 970tok,neviem aka kolotocarina by to mala byt:)
sry ale ist 4460ky intelu koli tomu,ze nechce pockat tyzden dva je fakt blbost (zvlast ked ten pc budes mat mozno dva roky)...potom si budes hlavu buchat:)
sry ale ist 4460ky intelu koli tomu,ze nechce pockat tyzden dva je fakt blbost (zvlast ked ten pc budes mat mozno dva roky)...potom si budes hlavu buchat:)
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
tak tak.. k vyfukaniu: skrinka nebude cista po vyfukani.. proste, na to ju fakt treba vo vani umyt vodou, samozrejme s dobre upevnenymi kablikmi k poweru a zvysku niekde na vrchu...
sivy prach tam vzdy ostane, mal som tu skrinku, tak viem, nepomaha ani handrou to utriet. proste umyt surovo vo vani a nechat vyschnut. ta skrinka sa da paradne rozobrat, takmer kazdy jej kus.
sivy prach tam vzdy ostane, mal som tu skrinku, tak viem, nepomaha ani handrou to utriet. proste umyt surovo vo vani a nechat vyschnut. ta skrinka sa da paradne rozobrat, takmer kazdy jej kus.
Spoiler: ukázať
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Za Athlona min 100 ? nie nie , a10 5800k čo som mal ja stoji nová 94€ a má v sebe súcu grafiku a vyššie takty . takže ja na tvojom mieste dosku nechám ta je slušná , nechám aj RAM tie GB ti zatiaľ stačia (upgrade by nemal byť problémom prípadne ) . Grafika v alze nie je dostupná tak sa treba informovať ke´d tak . Kúpil by som "osemjadro" od AMD FX rady . Na istú dobu to bude ešte stačiť na hry vo fullhd . Pokiaľ by už nestihalo da sa pretočiť a pokiaľ ani vtedy tak to cele streliš a časť zostavy si neháš ako grafiku . takto ťa upgrade vinde : 138,90 € FX-8320E ktorý by si mal zvladnuť pretočiť na 4.5GHz s touto doskou a uchladiť to napr. SCYTHE Kotetsu v cene 36 € na skvelej úrovni. Grafika okolo 400 € už podľa teba . tak neviem čo kto stresuje .
Celkovo sa vojdeš do 580€ a vysmiaty môžeš drtiť Ďalej . Na dva roky máš podľa mňa poriešené .
a mimo : umyvať skrynku vodou to radšej predám to PC s tym prachom . štandardne v robote chytím pyštoľ na vzduch a pekne vyfúkam PC .
Celkovo sa vojdeš do 580€ a vysmiaty môžeš drtiť Ďalej . Na dva roky máš podľa mňa poriešené .
a mimo : umyvať skrynku vodou to radšej predám to PC s tym prachom . štandardne v robote chytím pyštoľ na vzduch a pekne vyfúkam PC .
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
ide o kompatibilitu lebo intel nemá PCI už niekoľko rokov, a každý rok je kompatibilita horšia a horšiadave1979 napísal:inač kukam že aj kebny som išiel do intelu tak ta doska ma 2x PCI tak enviem čo riešite ..ale pravdepodobne ostanem pri amd..nechce sa mi čakať kedy predam komp a mam rovných 600 e teraz...tak neviem ale gpu by som chcel tuto https://www.alza.sk/zotac-geforce-gtx97 ... d=18855278 ja viem je to kolotočárina,mam brat najlacnejšiu ))
je to totiž pridané cez externé radiče
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
zvukovku do pci-e poriešiť namiesto tej čo má je otazka zopár eur . to fakt už takto dochádza pci port ?
mozno s cenou dosky a grafiky som prehnal ale procak ma urcite cenu 100e na ebay idu po 150e je to top procesor najvisia rada socketu am3 a tie si budu drzat vzdy cenu pre info q9650 pod 90e nezozenies
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
tak narovinu ten je mimo už dávno
agp, IDE tiež už nemáš
agp, IDE tiež už nemáš
- felipe25
- Pokročilý používateľ
a co ze na ebayi idu po 150eur. netrep tu somariny prosim ta )
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
vela stastia na svk predat taky procak za 100+
- felipe25
- Pokročilý používateľ
defe mam napad... kup od neho ten procak za 120e a strelis na ebayi za 150
takže uvažoval som čo s kompom a už je definitívne rozhodnute a aj objednané komponenty
https://www.alza.sk/msi-gtx-970-gaming- ... d=18849879
https://www.alza.sk/msi-b85-g41-pc-mate ... d=18854473
https://www.alza.sk/intel-core-i5-4460- ... d=18843284
627 eur aj s doručením hadam budem mat na 2 roky pokoj )) a dufam že nebude pískat ta grafika.Povodne som chcel Zotac Extreme Core Edition,ale tu nikde nemali.dalej neobjednaval som chladič k procaku kedže neostalo mi nič kým nepredam stare komponenty..ako chladí ten boxový?
ale nemam sajnu začo mam predať stare veci..doska 35e,procak 70e,grafika 50e? može byť či malo pýtam? este raz veci stare: ASUS M5A97,AMD Phenom II X4 980,3,7ghz,Gygabite GTX 560 super overclocked
https://www.alza.sk/msi-gtx-970-gaming- ... d=18849879
https://www.alza.sk/msi-b85-g41-pc-mate ... d=18854473
https://www.alza.sk/intel-core-i5-4460- ... d=18843284
627 eur aj s doručením hadam budem mat na 2 roky pokoj )) a dufam že nebude pískat ta grafika.Povodne som chcel Zotac Extreme Core Edition,ale tu nikde nemali.dalej neobjednaval som chladič k procaku kedže neostalo mi nič kým nepredam stare komponenty..ako chladí ten boxový?
ale nemam sajnu začo mam predať stare veci..doska 35e,procak 70e,grafika 50e? može byť či malo pýtam? este raz veci stare: ASUS M5A97,AMD Phenom II X4 980,3,7ghz,Gygabite GTX 560 super overclocked
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Dobre chladi, neboj sadave1979 napísal:ako chladí ten boxový?
Ak mas pristup do bazaru tak to tam hod a uvidis.dave1979 napísal:ale nemam sajnu začo mam predať stare veci..doska 35e,procak 70e,grafika 50e? može byť či malo pýtam? este raz veci stare: ASUS M5A97,AMD Phenom II X4 980,3,7ghz,Gygabite GTX 560 super overclocked
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
oki díky..a počujte pamaťe možem použit na intelacku dosku normalne ddr3ky z am3+?
za procak mi jeden ponuka 45e...mam knemu ešte origo box chladič nepoužitý aj s pastou..aj krabicu )