Pracovný počítač
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 25. Aug, 2009, 10:38
Re: Pracovný počítač
pretoze mam taketo podmienky a tazko sa mi ich bude vysvetlovat...
Battletag: Expodan#2226
- pepkopav
- Notebook expert
- Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
ssd radsej samsung...tie ocz su dost nespolahlive..kupoval som 4 ks a z toho 2 krachli...
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 2000Gb,IPS 2560X1600,Windows 11...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
tiez som urcite za samsung.
-
- Používateľ
Dobre tak potom jednoznačne berem samsung dakujem všetkým za rady... je možnosť že sa tu ešte objavím s otázkou ako urobiť raid ale to sa zvládnem aj sám.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
tiez som chcel robit raid na B150,ale ani sa mi ho nepodarilo rozbehat
nakoniec som programom nastavil zalohovanie "zrkadlenie" disku, zmeny ukladalo kazdu chvilku - aj s backup kopiou windowsu
nakoniec som programom nastavil zalohovanie "zrkadlenie" disku, zmeny ukladalo kazdu chvilku - aj s backup kopiou windowsu
Ak ide o zalohu a nechces pasku, tak fakt lepsie riesenie ako externa 3,5 hdd asi nie je.
i3570K, Asus Maximus V Formula, 4x8GB DDR3 1600MHz Crucial Ballistix Tactical, Nvidia GTX980, Samsung 850Pro 256GB + 7TB HDD, watercooled, Seasonic 1kW Platinum, LCD Philips 240PW
D3 battletag: LubikKiller#2504
D3 battletag: LubikKiller#2504
-
- Používateľ
to by ma skutocne zaujimalo ako sa da spravit raid zrkadlenie na tej doske... skusal som to a aj som to hladal nie zrovna kratku dobu a nic som nenasiel ak by mi vedel niekto s tym pomoct bol by som iba rad...
co sa tyka vykonu tak je skutocne zabavne restartovat pc ktore je naspat vo windowsoch za cca 10s
spravil som zatial zrkadlenie cez windows a to pomocou spravcu ale nie je to uplne to co by som chcel...
otazka dalsia ako zistim ze mi odisiel niektory z tych SSD? lebo pri klasickom RAID ma pri starte na to upozorni ze nevie napriklad najst ten disk alebo nieco ale takto nic som si nevsimol...
na co sluzi windows second flex?
co sa tyka vykonu tak je skutocne zabavne restartovat pc ktore je naspat vo windowsoch za cca 10s
spravil som zatial zrkadlenie cez windows a to pomocou spravcu ale nie je to uplne to co by som chcel...
otazka dalsia ako zistim ze mi odisiel niektory z tych SSD? lebo pri klasickom RAID ma pri starte na to upozorni ze nevie napriklad najst ten disk alebo nieco ale takto nic som si nevsimol...
na co sluzi windows second flex?