Prehrávanie filmov na TV
Re: Prehrávanie filmov na TV
mne vcera prisiel Beelink X2 a musim povedat, ze za 35 dolacov aj s postou velmi sikovna krabicka.
PC: MB: ASROCK B450M Pro4 CPU: AMD RYZEN 5 3600 CPU FAN: SilentiumPC Fera 3 GPU: Manli RTX 3070 Gallardo 8GB GDDR6 SSD: ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1TB RAM: G.SKILL 16GB DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis PSU: SilentiumPC Vero M2 Bronze 600 W Case: SilentiumPC Signum SG1M TG MONITOR: 32" AOC CQ32G1 + 27" BENQ GW2760
Co je to dlha podpora? A ktory znackovy vyrobca ju ma poriadnu a dlhodobu, ak ratame len krabicky s androidom? Noze menuj.warrior606 napísal:Dunar ani jedna ta cinska sranda nema poriadnu podporu a ak ma tak len kratkodobo. Lenze bohuzial tak je to teraz asi pri vsetkom. Ukoncime podporu nech si ludia kupia novy model...
Treba si uvedomit ze ta podpora je zavisla najma na googli. A ten je znamy ze sa s nimi nejde pretrhnut.
- warrior606
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 20. Aug, 2013, 17:55
Dlha podpora je napr 5 rokov ale este som ju pri ziadnom LACNOM cinskom mmc nezazil. Z tych firiem co maju dobru podporu napr dune, oppo ale tie su aj cenovo inde.
Dune, Oppo atd. nie su android mašiny. A aj tie maju podporu 5 rokov jedneho produktu sotva. Veď ani s takou moralnou či inou životnosťou sa nepočita.