Prehrávanie filmov na TV

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Joey35
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 17. Dec, 2008, 23:36

Re: Prehrávanie filmov na TV

Príspevok od používateľa Joey35 »

mne vcera prisiel Beelink X2 a musim povedat, ze za 35 dolacov aj s postou velmi sikovna krabicka.
PC: MB: ASROCK B450M Pro4 CPU: AMD RYZEN 5 3600 CPU FAN: SilentiumPC Fera 3 GPU: Manli RTX 3070 Gallardo 8GB GDDR6 SSD: ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1TB RAM: G.SKILL 16GB DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis PSU: SilentiumPC Vero M2 Bronze 600 W Case: SilentiumPC Signum SG1M TG MONITOR: 32" AOC CQ32G1 + 27" BENQ GW2760
Dunar
TV & Audio expert
TV & Audio expert
Dátum registrácie: Ne 06. Sep, 2015, 12:17

Príspevok od používateľa Dunar »

warrior606 napísal:Dunar ani jedna ta cinska sranda nema poriadnu podporu a ak ma tak len kratkodobo. Lenze bohuzial tak je to teraz asi pri vsetkom. Ukoncime podporu nech si ludia kupia novy model...
Co je to dlha podpora? A ktory znackovy vyrobca ju ma poriadnu a dlhodobu, ak ratame len krabicky s androidom? Noze menuj.

Treba si uvedomit ze ta podpora je zavisla najma na googli. A ten je znamy ze sa s nimi nejde pretrhnut.
Používateľov profilový obrázok
warrior606
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 20. Aug, 2013, 17:55

Príspevok od používateľa warrior606 »

Dlha podpora je napr 5 rokov :-) ale este som ju pri ziadnom LACNOM cinskom mmc nezazil. Z tych firiem co maju dobru podporu napr dune, oppo ale tie su aj cenovo inde.
Dunar
TV & Audio expert
TV & Audio expert
Dátum registrácie: Ne 06. Sep, 2015, 12:17

Príspevok od používateľa Dunar »

Dune, Oppo atd. nie su android mašiny. A aj tie maju podporu 5 rokov jedneho produktu sotva. Veď ani s takou moralnou či inou životnosťou sa nepočita.

Návrat na "Nákupná poradňa"