Zvukova karta
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: Zvukova karta
Veď ja pcie sloty mam. Snáď to nevadí,že bude tesne pri gk.
Par dni ešte potestujem pc,či to padne aj s integrovanou. Ak nie,beriem strix
Par dni ešte potestujem pc,či to padne aj s integrovanou. Ak nie,beriem strix
EQ ma predsa kazda zvukovka, tak nejak nerozumiem co tu chces radit. Ktoru vezmes, ta ti to splni.Per napísal:Boha,pisem že chcem ekvalizer
A ked sa bojis ruchov, nerozumiem preco uvazujes o internej.
Xonar U7 alebo Creative Surround HD
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
To ma dlhšiu históriu. Niečo v mojom pc je nestabilné. Vybral som teda von z pc SB,aby som zistil,či to bolo kvôli nej.
Vďaka za rady zatiaľ. Vybral som si ten Strix
Btw. Ina zásuvka nepomohla,ani z inej izby.
Vďaka za rady zatiaľ. Vybral som si ten Strix
Btw. Ina zásuvka nepomohla,ani z inej izby.
- dark_globe
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 29. Sep, 2011, 08:33
tu zvukovku čo ti linkol loleq :
https://www.alza.sk/creative-sound-blas ... 40.htm?o=5
možem v pohode doporučiť , nema sice žiaden okamžity wau efekt , ale je to solidna karta za danu cenu ,
je k nej aj dobry software , s ktorym sa da pohrať ,
mam ju aktualne sparovanu s hyper X cloud sluchadlami a je to fajn "budget" kombo tak na hry ako aj na posluch hudby .
inak tiež to mam tak že je tesne pri grafike a žiaden problem fiči to už vyše roka uplne v pohode a
nemam ani žiadne ruchy , zvuk je pekne čisty .
https://www.alza.sk/creative-sound-blas ... 40.htm?o=5
možem v pohode doporučiť , nema sice žiaden okamžity wau efekt , ale je to solidna karta za danu cenu ,
je k nej aj dobry software , s ktorym sa da pohrať ,
mam ju aktualne sparovanu s hyper X cloud sluchadlami a je to fajn "budget" kombo tak na hry ako aj na posluch hudby .
inak tiež to mam tak že je tesne pri grafike a žiaden problem fiči to už vyše roka uplne v pohode a
nemam ani žiadne ruchy , zvuk je pekne čisty .
personal rig:
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Prave som kupil ten strix. dakujem za rady
kukam ze to ma aj pridavne napajanie 6 pin
kukam ze to ma aj pridavne napajanie 6 pin
Tak potom skús napísať pár poznatkov o tej Asus STRIX lebo tiež o nej dosť uvažujem. Prípadne kvalitatívne na tom je ako tento STRIX v porovnaní so spomínanou externou Xonar U7?
CPU: Intel Core i5-3570K, CPU COOLER: Noctua NH-D14, MB: ASRock Z77 EXTREME6, RAM: Kingston HyperX Genesis Grey XMP 8GB (kit 2x4GB) 1600MHz + Kingston HyperX Savage 16GB (Kit 2x8GB) 1866MHz DDR3, VGA: MSI RX 480 Gaming X 8G, SSD: Kingston HyperX Savage SSD disk 240GB, HDD1: Seagate Barracuda 7200.12 1TB, HDD2: WD Green 2TB, HDD3: WD Red 3TB, PSU: Corsair AX 750, 80 Plus Gold, CASE: Corsair Obsidian 550D, INTAKE: 2x GELID Solutions Silent 12 TC, OUTTAKE: NB-BlackSilentPro Fan PL-2 Zvuk: ASUS Xonar D1, Repro: Genius SW-5.1, Klávesnica: Razer Lycosa Mirror, Myš: Roccat Kone + Roccat Taito, UPS: APC Smart-UPS 1000VA , LCD: Dell U2412M UltraSharp 24"
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
snad sa mi ta vopcha..je dlha 19cm..a neviem ci nebudu prekazat sloty ram
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
vopchá vopchá, tie horné pci-e sloty by mali byť presne tak, že to bude pod slotmi
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Ja len že soundblastery sa nemajú radi s drajvermi (ani svojimi) a platí to aj opačne. Mám titanium HD, čo bola kedysi ich tip-top ponuka (ešte stále v podstate je) a žiaľ "má svoje dni". Vpratať by to nemal byť problém, a tej blízkosti ku GK sa netreba báť.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
ved ja som ale kupil asus..zajtra mi uz snad dojde
Ja som svoju xonaru mal tiez nad gpu, a mikrofon sa nedal pouzivat poriadne bez ruchov. Nikto ma nepocul poriadne ale volo pocut zbytok pc. Po prehodeni to zmizlo. Len pisem, ze moznost tu je stale ze to bude hadzat ruchy z pc.Per napísal:ten strix vypada ok..
nejde mi o odpalenie..skor, ci ju moja 390ka nebude velmi rusit, ked bude tesne pod nou
ZDROJ: Seasonic G Series 550W GOLD MB: ASUS TUF Gaming B550-PLUS WI-FI II CPU: Ryzen 5 5600@4,6 GHz cooled by NOCTUA NH-U12F RAM: 2x8 GB Crucial Ballistix Black 3600MHz cl16 VGA: Sapphire Pulse RX 5700 8 GB + 2x Noctua NF-A12x15 Chromax PWM HDD: Samsung SSD 860 EVO 500GB + Kingstone SSD Now 64GB + 1TB WD Caviar Blue WD10EALS SOUND: Asus Xonar DX MONITOR: 34" LG 34UM68 DRIVING WHEEL: Logitech G25 RECEIVER: KINO: Yamaha RX-V557 + CANTON set 5.0 GLE series + subwoofer VELODYNE VX-10 STEREO: ONKYO A-5VL + Tannoy M1 HEADPHONES: Superlux HD330, Focal Sphear, Soundmagic e50 + LG V30 TV: Plazma P50X60 R.I.P. now TX-P50UT50
Ja som svoju xonaru mal tiez nad gpu, a mikrofon sa nedal pouzivat poriadne bez ruchov. Nikto ma nepocul poriadne ale volo pocut zbytok pc. Po prehodeni to zmizlo. Len pisem, ze moznost tu je stale ze to bude hadzat ruchy z pc.Per napísal:ten strix vypada ok..
nejde mi o odpalenie..skor, ci ju moja 390ka nebude velmi rusit, ked bude tesne pod nou
ZDROJ: Seasonic G Series 550W GOLD MB: ASUS TUF Gaming B550-PLUS WI-FI II CPU: Ryzen 5 5600@4,6 GHz cooled by NOCTUA NH-U12F RAM: 2x8 GB Crucial Ballistix Black 3600MHz cl16 VGA: Sapphire Pulse RX 5700 8 GB + 2x Noctua NF-A12x15 Chromax PWM HDD: Samsung SSD 860 EVO 500GB + Kingstone SSD Now 64GB + 1TB WD Caviar Blue WD10EALS SOUND: Asus Xonar DX MONITOR: 34" LG 34UM68 DRIVING WHEEL: Logitech G25 RECEIVER: KINO: Yamaha RX-V557 + CANTON set 5.0 GLE series + subwoofer VELODYNE VX-10 STEREO: ONKYO A-5VL + Tannoy M1 HEADPHONES: Superlux HD330, Focal Sphear, Soundmagic e50 + LG V30 TV: Plazma P50X60 R.I.P. now TX-P50UT50
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
tiez bola tvoja karta tienena ?
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
xonar dx nie je
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
To tienenie je len kus plechu, ak ti to bude veľmi chýbať, spomeň si na alobal.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."