kompletna rekonstrukcia domu - skusenosti, referencie

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
KatjushaMan
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 10. Nov, 2006, 02:00

Re: kompletna rekonstrukcia domu - skusenosti, referencie

Príspevok od používateľa KatjushaMan »

No tak dom pocas rekonstrukcie stale obyvatelny.

Ako zmenila sa v principe zmenil sa komplet strom na 1 poschodi kde sa zmenil z dreveneho na zelezobetonovy. Plus pribudlo 2 poschodie s podkrovim.

Plus presunulo sa schodisko a na jeho podobnom mieste sa postavilo WC na prizemi a 1 poschodi.

ropocet som az tak nesledoval cca

3300 € okna
1500 € praca na kupelny , wc , kuchyni (stierky, hrube omietky, polozenie dlazby a obkladaciek)
2000€ 4 domiesavace betonu na stop plus elba
elektroinstalacia neviem ale vybavenie rozvadzacov mam 4ry kazde poschodie samostatne plus domovy s hodinou ma vyslo na 400€ len cisto istice

neviem kolko nakladiakov materialu ako strk piesok omietkovy piesok a tak

12 paliet tvarnic

4000€ strecha s kritinuou rukki s pracou plus drevo

dalsie veci uz neviem

btw vsetky steny a stropy su krive vsetky bez rodielu okrem novych tie su robene uz pekne.

elektro instalacia musela ist von ked som sa nechcel zabit a kedze na splnenie novych noriem skoro na ziadnom baraku nevyhovuje, dokonca ani na niekolko novych co som bol prerabat ...
Spoiler: ukázať
PC1Procesor: AMD RYZEN 1700X @ 3820 MHz Základní deska: Asus ROG CROSSHAIR VI HERO AM4 Paměť:DDRAM4 2x8GB G-Skill 3650Mhz Grafická karta:Asus ROG GTX 980 Pevný disk:HDD Samsung SpinPoint F3, 1TB, HDD WD 350 GB Monitor1: DELL U2412M Monitor2: HP w2207
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03

Príspevok od používateľa molnart »

tak len taky update k comu som dospel: buranie je neschodna cesta, pri dene pozemku cez 100k a s nakladmi na buranie som na sume 120 a este tam nemam ani unimobunku. s nejakou slusnejsou stavbou a kompletnym zariadenim, zahradou, plotom a pod sa blizim k 300 litrom co je pre mna neunosna suma.
este k tomu buraniu len: samotne buranie problem nie je, problem je poplatok za likvidaciu odpadu, co robi tak 80% nakladov na buranie.

zatial to tak vyzera ze sa mi poradilo nastrafit na stavebny pozemok s akceptovatlelnou lokalitou, tak uvidime ako to vyjde.
Spoiler: ukázať
PC: CPU: Intel Core i5 12600K with Silentium Fortis 5 ARGB MB: MSI Tomahawk Z690 DDR4 RAM: 2x 16GB G.Skill Ripjaws V 4400-19 DDR4 GPU: GigaByte Eagle GeForce RTX 3060 Ti OC HDD: Samsung 970 1GB GB PSU: Corsair RMx (2018) 650W Case: Fractal Meshify 2 Compact Monitor: Philips 272B7QPJEB OS: Win 11 64-bit
Notebook: HP EliteBook 840 G6 Core i5 8265U, 16 GB RAM, 512 GB SSD
Server: HP Microserver Gen8 Xeon E3-1265Lv2, 16GB ECC DDR3 OS: PVE + OMV + OPNsense
Phone: Samsung Galaxy A52s
Tablet: iPad Pro 11 (2018)
Ivko
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29

Príspevok od používateľa Ivko »

Nuž veci okolo búrania si musíš vyriešiť sám a nie to nechať na firmu čo všetko zariadi ...

Môj vedúci dával búrať velkú stodolu a s vyvezením odpadu to bolo za 2000€ a jediné čoho tam bolo menej voči báraku bolo že to nemalo vnútri priečky.

Si vyber radšej inú lokalitu a dochádzaj 30km, kde kúpiš nejakú starú búdu na zbúranie aj s pozemkom za 50000€
643
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 15. Nov, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa 643 »

tak ono co sa tyka burania zalezi z coho ten dom je, aj je to palena tehla, tak by sa to mohlo dat rozobrat a vyuzit po ocisteni, zbytok mozes dat do zakladov :D , drevo ti odvezie kazdy druhy sused, alebo ho vyuzijes na kurenie :) samozrejme nejaky ten azbestik a nepalena tehla nepotesi :D

Návrat na "Debata o všetkom"