Vidim ze podla rozmeru nic mensie a vykonne nenajdem, no este iPhone SE ale za toto ja nedam ani 300€
nieto 400€ ! Viem lepsie vyuzit tolko penazi.
Kolega kupil Redmi 3, je to pekny telefon aj vydrz dobra no uz som trocha znudeny z androidu a z tej vecnej
kontroly co bezi na pozati, cisteni bordelu aby to nesekalo atd atd. Som pri androide od LG P-500 a chcel by som uz nejaku
zmenu.
L640 ma dost oslovuje a za cenu 109€ je to myslim dost dobra kupa. No zaujima ma ina vec, nepotrebujem aby ma nieto presviedcal
ber to alebo to, to je lepsie ....... Viem ze sa musim rozhodnut sam no chcem sa spytat vsetkych co to dlhsie sleduju ako na to maju nazor.
Je to naozaj tak zle ako pisal molnart ? Je OS mrtvy alebo len 8.1 koli 10ke ? Viem ze je moznost prejst na 10ku no nejak neprevazuju
nejake pozitivne recenzie na tento OS.
A ja osobne to sledujem len posledne 3-4mes. a ked citam tie clanky tak rozmyslam ci tento fon vobec kupovat ???
Jeden clanok "Microsoft prepusta v mobilnej divizii...." dalsi "Widnows Phone je mrtvy a nieje prioritou Microsoftu"
"Microsoft - mobilna divizia nie pre nas tento rok prioritou" .

Je to az tak zle aky na to mate nazor ? Ako viem ze ruzove to nieje ak vidim kolko % predaja ma Win a kolko iOS alebo Android
no ci tato platforma ma este najku sancu alebo buducnost