mne to vysvetlovat nemusis, telefony som sice nekupoval ja, ale pokial viem kupovali ich z shopov ako mp3 alebo smartzero, svokra ho mala z datartu alebo tpd alebo nay alebo take nieco. ona slovencinu nemala vobec, mala cele miui po cesky, ale obcas ked nieco spadlo, mala cinske OK/Cancel ..
ze doba v tomto pokrocila, pevne dufam, caka ma vymena mobilu a musim sa zmierit s navratom k Androidu
btw, tento clanok v podstate vystihuje vsetky problemy kamosa, aj ked on ich ma trochu viac, ale ten budik uz viackrat nadaval ..
Nový služobný smartfón do 300 €
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Re: Nový služobný smartfón do 300 €
moze byt, niekedy mozno bolo horsie, pripadne ked bol cerstvy telefon na trhu
ale tiez hovorim z osobnej skusenosti, ze som nic nenastavoval (teda okrem tych chat hlaviciek o com pisal aj v clanku, ale to je koli tomu, ze sa system snazi byt ultra bezpecny tak blokuje vsetky permissions, co samozrejme rozumiem, ze je problem pre BFU)...
aj ked nieco padne tak to mam pekne po anglicky ziadna ryza
note 3 z alzy by som sa vobec nebranil, urcite ta slovencina tam je v plnej pohode
v kazdom pripade s xiaomi nesplname slovensku distribuciu ako ziada blackred takze by som sa osobne naklonil k vibe p1 s 5000mAh a 5.5"
ale tiez hovorim z osobnej skusenosti, ze som nic nenastavoval (teda okrem tych chat hlaviciek o com pisal aj v clanku, ale to je koli tomu, ze sa system snazi byt ultra bezpecny tak blokuje vsetky permissions, co samozrejme rozumiem, ze je problem pre BFU)...
aj ked nieco padne tak to mam pekne po anglicky ziadna ryza
note 3 z alzy by som sa vobec nebranil, urcite ta slovencina tam je v plnej pohode
no sak, mp3 je klasicky reseller (ale aspon s 2 rocnou zarukou), mam tu odlozenu krabicku z galaxy nexusom z rumunskej lokalizacie od nichale pokial viem kupovali ich z shopov ako mp3 alebo smartzero
v kazdom pripade s xiaomi nesplname slovensku distribuciu ako ziada blackred takze by som sa osobne naklonil k vibe p1 s 5000mAh a 5.5"
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2