Stranger Things (seriál)
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Re: Stranger Things (seriál)
1. séria pozretá. Čakal som asi viac záhadnosti a ono je to dosť polopatistické už od 1. časti. Na druhej strane to aspoň neupadlo do stereotypu, že človek pozerá 8 častí a nič sa nedozvie. Trochu sa bojím či to ešte bude mať čím prekvapiť od 2. série.
Čo kvitujem je obsadenie, fakt všetci tam zapadli geniálne do svojej postavy a decká jak to dávajú, klobúk dole. Atmosféra tiež špička, tento záhadný americký vidiek ja môžem.
Čo kvitujem je obsadenie, fakt všetci tam zapadli geniálne do svojej postavy a decká jak to dávajú, klobúk dole. Atmosféra tiež špička, tento záhadný americký vidiek ja môžem.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Pozreté komplet (S01), určite odporúčam. Malo to náboj a aspoň mne priniesol tento seriál niečo nové zo sveta filmovej produkcie.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
cez vikend som to dal, uslo to ale cakal som viac. kukal som to s manzelkou, takze nemohol som sa s nou spolocne rozplyvat na filmovych plakatoch v pozadi alebo ked kukali thing v telke. celkovo to bolo prijemne retro a spomienka na detstvo, ale nemozem povedat ze by to niecim prekvapilo. cely pribeh na mna sposobil ako zlepenec inych filmov a knih, napr Firestarter (Eleven bola cista Charlie, este aj LSD experimenty sedeli), Stand By Me, E.T. apod., co tvorcovia aj celkom priznali. druhu seriu asi vynecham.
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 16. Júl, 2014, 09:40
Parada, tesim sa fest
wow, teskam sa. A som rad ze vsetky epizody naraz, to zas bude dlha noc
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 16. Júl, 2014, 09:40