ked prudí rovnako 7 a nie že nie, ak ide ok tak rovnako ako 7
to že 7 ide 100% je čistá báchorka , tebe možno ide super ale neveril by si koľkým nejde na 100%
Ziadne velke halo s deadline, firmam sa kontroluje datum instalacie a pokial je ZA terminom deadlinu, licencia je nelegalna. Je na to klauzula v PL/PURe. Home useri si instalujte co chcete, vie sa kedy sa to instalovalo, da sa to spatne deaktivovat, kto by to ale robil ze...quicky napísal:pokial viem stale im to normalne fungujelen velke halo s deadline
Dufajme ze bude coraz menej takychto samovrahovLeon napísal:Inak ja som nútené updaty vypol v services. Už sa ani nesťahujú a ani nemám problém aby sa mi stiahnutá aktualizácia sama reštartla. Raz za 2-3 mesiace to v services zapnem, stiahnem čo treba, reštartnem a znova ich vypnem
A preco by to mal vypinat?HellAngel napísal:ak je to nelegalne, otazka je, preco to MS este nevypol. To je nejaky uber problem? Myslim ze MSprechod nebde nijako riesit, oni su radi ze ludia prejdu.
Čo sa za 2 mesiace môže stať prosím ŤaSnake napísal:Dufajme ze bude coraz menej takychto samovrahov. Updaty sa vydavaju pre nieco, zo srandy to rozhodne neni.
tak už viešeSsay napísal:Ja som bol v tom, že sa aktualizácie na Win10 nedajú nijako obísť
Lenze update sa nestiahne sam od seba, a nieco pri update potvrdzujes, cital si tu zmluvu?HellAngel napísal:Ak ke to nelegalne a trestali by za to. Napriklad vo firme sa mi teraz nahodi update a prejdu mi pc z W 7 na W10. Jedna sa o malu firmu bez regulacie domenovehp servera. Tak ja mam byt za to potrestani, ze update siel ako aktualizacia, ktoru som legalne stiahol? Ci ako je toto riesene?