Zvukova karta cca 100 EUR

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
mArtinko5MB
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32

Re: Zvukova karta cca 100 EUR

Príspevok od používateľa mArtinko5MB »

Zbytocne mi to budes as vysvetlovat :D spytam sa takto, ktoru z tych dvoch by si bral ty ?
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
Dunar
TV & Audio expert
TV & Audio expert
Dátum registrácie: Ne 06. Sep, 2015, 12:17

Príspevok od používateľa Dunar »

K tym sluchadlam co mas a planujes M3.
mArtinko5MB
Používateľ
Používateľ

Dik, objednal som M3 za 55 EUR, som zvedavy
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
BiFino
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 19. Jan, 2013, 18:24

Príspevok od používateľa BiFino »

Tiež som objednal za 55 € a dúfam, že mi to slovenská pošva nezadrží kvôli clu...
Spoiler: ukázať
CPU: AMD RYZEN 9 5900X
MB: ASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO
RAM: G.SKILL F4-4000C19D-32GTZKK @ 3800 MHz CL16
VGA: ASUS TUF GeForce RTX 3080 GAMING 10G
SSD: Samsung 970 PRO 512 GB
SSD 2: Samsung 960 EVO 1 TB
SSD 3: HDD: 2x 4 TB Samsung 870 EVO raid0
PSU: Seasonic Prime Ultra 850 W Titanium
Case: Fractal Design Define 7 Black – TG + 6x Noiseblocker NB-eLoop Fan B14-PS Black Edition
CPU cooler: Be quiet! DARK ROCK PRO 4
Monitor: LG 34GN850
Myš: Logitech G Pro Wireless
Klávesnica: Fnatic RUSH Pro Silent, Red MX Cherry Switches
Podložka: SteelSeries QcK Edge, XL
DAC: SMSL M3
Slúchadlá: Beyerdynamic MMX-300 2. Generation
mArtinko5MB
Používateľ
Používateľ

Mne to vcera doslo bez platenia dane / cla :)
- Satoshi Nakamoto
BiFino
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 19. Jan, 2013, 18:24

Príspevok od používateľa BiFino »

Mne to tiež včera dorazilo a všetko v poriadku a tak isto bez platenia - seler tam uviedol cenu 18 dolárov :D (ak je cena do 22 € tak sa neplatia žiadne dane a clo + daň sa platí ak je to nad 150 €).

Je to maličká šikovná krabička. Teraz idem predať moje slúchadlá Razer tiamat 7.1 a zvukovku Asus xonar DX/XD a kúpim Kingston hyperx cloud :good:
Spoiler: ukázať
CPU: AMD RYZEN 9 5900X
MB: ASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO
RAM: G.SKILL F4-4000C19D-32GTZKK @ 3800 MHz CL16
VGA: ASUS TUF GeForce RTX 3080 GAMING 10G
SSD: Samsung 970 PRO 512 GB
SSD 2: Samsung 960 EVO 1 TB
SSD 3: HDD: 2x 4 TB Samsung 870 EVO raid0
PSU: Seasonic Prime Ultra 850 W Titanium
Case: Fractal Design Define 7 Black – TG + 6x Noiseblocker NB-eLoop Fan B14-PS Black Edition
CPU cooler: Be quiet! DARK ROCK PRO 4
Monitor: LG 34GN850
Myš: Logitech G Pro Wireless
Klávesnica: Fnatic RUSH Pro Silent, Red MX Cherry Switches
Podložka: SteelSeries QcK Edge, XL
DAC: SMSL M3
Slúchadlá: Beyerdynamic MMX-300 2. Generation
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20

Príspevok od používateľa loleqboleq »

Ak chceš headset, tak odporúčam ísť radšej cestou
http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 8#p1337248 .
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: LG 48" C11 OLED Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
mArtinko5MB
Používateľ
Používateľ

Akurat som sa dostal k SMSL M3, to akoze vazne neviem ovladat s tymto zvuk vo windowse???

+ to akoze vazne nevie vypnut vystup do repro, ked sa zapoja sluchadla (idu obe naraz)???
- Satoshi Nakamoto
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20

Príspevok od používateľa loleqboleq »

K prvému - ty máš mať hlasitosť vo Windowse stále na 100% - všetku reguláciu hlasitosti robíš externe na M3-ke. Asi si ešte nikdy nemal externú zvukovku...Volič hlasitosti vo Windowse bol v podstate pre interné zvukovky takým voličom pre hlasitosť zvukovky.

K druhému - jo, bohužiaľ u tohoto to tak je - to je jediné mínus u M3.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: LG 48" C11 OLED Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
mArtinko5MB
Používateľ
Používateľ

M3 nema ziadnu regulaciu hlasitosti pre reproduktory !!! Regulacia je iba pre vystup na sluchadla. Regulator hlasitosti vo Windowse nema ziadny efekt na hlasitost, ci je na 0 alebo na 100. To mi je akoze teraz regulacia hlasitosti na mechanickej klavesnici (co je mimochodom pre mna na klavesnici alfa omega) uplne na ****o? Chcel som si kupit dialkove, aby som si mohol regulovat hlas pri pozerani serialov a filmov z gauca, na to aktualne mozem zabudnut.

Asus xonar u3 je zvukova karta, regulacia hlasitosti fungovala OK

To ze idu oba vystupy naraz by som prezil, ale to ze mam teraz regulovat hlasitost iba na reprakoch mi skomplikovalo celu situaciu tak 10 x, nemyslis ze o takej vlastnosti treba "neskusenych" pred tym trosku upozornit?
- Satoshi Nakamoto
Dunar
TV & Audio expert
TV & Audio expert

1. V tejto kategorii pristrojov je to bezne
2. Nemal si to ako podmienku, ze potrebujes/chces aj preamp, do hlavy ti nik nevidi
3. volit hlasitost vo windows je to najhorsie co mozes urobit
mArtinko5MB
Používateľ
Používateľ

Nemal ako podmienku a uz to aj lutujem, ale aj tak... Nemyslis, ze na taku masakralne podstatnu vlastnost treba neskusenych upozornit?

toto najskor v blizkej dobe predam, kedze DAC nie je pre moje pouzitie absolutne vhodna varianta, dam tomu sancu.

vdaka za ochotu
- Satoshi Nakamoto
Norbi082
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 19. Júl, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Norbi082 »

ale nema Microlab b77 nahodou potenciometer vpredu?
ja na svojich Kurzweil regulujem potenciometrom co je vzadu na reproduktore a nestazujem sa, pritom mi ide ovladanie aj vo windowse, ale to nepouzivam
5600X | Ninja4 | B450M Pro4 | 16GB DDR4 | Aorus RX6800XT |WD Black NVMe 1TB| Seasonic G12 650 | NZXT S340
Philips 32” 1440p 165Hz | VR: HP Reverb G2 | Edifier MR4 | Topping DX1 | DT 150 | Razer Viper mini | SK64S | T300
mArtinko5MB
Používateľ
Používateľ

Ma, to je jedno stastie. Je to o zvyku :) kupoval som si mechaniku taku, aby som tam mal regulator hlasitosti - je to nesmierne pohodlne, teraz to bude na okrasu. Tiez som si chcel kupit remote aby som vedel ztisovat ked pozeram film z gauca, niektore filmy maju strasny nepomer efektov a hovorenej reci, niekedy treba stisit, lebo to trieska - inokedy zvysit, lebo nepocut. Teraz uz na to nie je ziadne riesenie iba zakazdym vstat a regulovat na monitoroch :)
- Satoshi Nakamoto
Dunar
TV & Audio expert
TV & Audio expert

mArtinko5MB napísal:Nemal ako podmienku a uz to aj lutujem, ale aj tak... Nemyslis, ze na taku masakralne podstatnu vlastnost treba neskusenych upozornit?
Nie nemyslim. Nie je to ziadna podstatna vlastnost, ktoru by drviva vacsina bezne pouzivala, kedze bezne repro k pc potenciometre maju. Pokial si niekto pride po radu a nenapise poriadne co chce, to je jeho problem. V inej teme, kde sa na to dotycny pytal tam na to upozorneny bol. Bolo to nedavno, mozes si to dohladat.

Ano, je to nemile, ze to nema funkciu ktoru pozadujes, ale nie je to fakt vina pristroja a ani nasa.

Návrat na "Nákupná poradňa"