Ktorú GTX 1080 na Custom Loop?
Re: Ktorú GTX 1080 na Custom Loop?
neviem co pre teba je lacny, ale pozri Cryorig H7
Super, díky. Lacný je pre mňa keďže som spomínal tranquillo tak v podobnej cene. Sorry za zlé vyjadrenie sa. Vidím že Fera3 je v tej cenovej kategórii.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
A oveľa lepšia, tichšia a krajšia dokonca.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
btw Palit GTX1080 GameRock za 650e, vcelku dobra kupa http://datacomp.sk/palit-geforce-gtx-10 ... 24695.html
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Palitky sú skvelé, rád ich odporúčam. Pre niektoré individua na fóre, je to zrejme "lacný šmejd". Pritom za tú cenu ťažko môžeme hľadať relatívnu konkurenciu a to platí aj v prípade Alzy.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Kto by ich nazval "lacným šmejdom"? Veď ako GameRocky, tak Fénixky sú najlepším pomerom cena/výkon/kvalita.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
-
- Pokročilý používateľ
Ja som reagoval len na margo GTX 1080, tu je dlhodobo Palit GameRock/JetStream za najlepšiu cenu a tá cena v Datáči je tiež fantastická. Zase budem súhlasiť, že pri 1070, je ich braček Gainward dlhodobo cenovo taktiež prijateľný výber. Pravda - áno, GW a Palit sú najdostupnejšie cenovo pri všetkých radách GTX 1060/70/80.
http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 0#p1346914
http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 0#p1346914
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
a teraz prosím ešte jednu o tom, jak jeden máte strixu, druhý MSI a prečo ...
.
- Leon
- Pokročilý používateľ
jj jasne, ty by si si vybral ... už vidím ... veď aj si si vybral očividne veď máš tam to isté (podľa tvojich slov) od gainwardu a aj iné palit verzie, čo sa až tak odlišovať nebudú a aj tak si si ty vybral drahšie MSI. Tak kto je znova úplne mimo ? Ruku na srdce, už si videl niekoho niekde tuna na fórku aby behal s tým najväčším najlacnejším odpadom čo ste mu tam poradili ? tak ale vieš jak sa hovorí - vodu káže, víno pije
.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Ja tiež veľmi nerozumiem, čo tým myslí.
- Leon
- Pokročilý používateľ
Keď vynecháme funkcionalitu karty, tak sa len smejem na tom, ako tu do každej témy odporúča najlacnejšieho palita (dokonca možno najlacnejšia 1080 aká sa dala asi v katalógu nájsť), pritom sám urobil presný opak. Hejtuje tu ako si niekto priplatí 30 eur za MSI, ale to isté zrobil on,... pre človeka, ktorý má ešte 200 eur z rozpočtu voľných, je priplatenie 40 eur za MSI zlo, ale on si na karte, ktorá je 3x lacnejšia priplatiť 30eur môže To tým myslím ...
.
-
- Pokročilý používateľ
Zbytočne veľa myslíš/rozmýšľaš a pritom nedomýšľaš.
1. Nie je to najlacnejšia GTX 1080, na Alze nájdeš 5 lacnejších kúskov (Zotac, Evga a Palit).
2. Vrátane príspevku v tejto téme som do dnešného dňa Palit odporučil 2x. Aká každá téme?
3. K tomu údajnému opaku, ktorí som urobil ja - koľko x krát ti treba ešte napísať, že v tom období alternatíva v podobe Gainward Phoenix nebola o nič lacnejšia, ako MSI? A nie, nemusel som priplácať žiadnych 30 €.. cenový rozdiel bol zhruba 6-8 € v prospech Gainward Phoenix. Nerátam základné verzie Gainward/Palit, pretože tie s edíciou ako Palit GameRock nemôžeš ani porovnávať a že je to vynikajúca karta za primeranú cenu oproti ostatným modelom ti prezradí XX recenzií na internete vďaka ktorému sa tu môžeš vyjadrovať. V žiadnom prípade nič "nehejtujem", ponúkam obhájenú alternatívu , pokiaľ niekto nerieši dizajn, zladenie zostavy, potom prečo? Všetko sú to tvoje nezmyselné a výslovne trápne nezmysli vo forme príspevkov s výpovednou hodnotou 0, ktoré od tu od tej témy vypisuješ, priznať vlastnú blbosť je ťažké, to chápem, ale prosím, nezaťažuj ma týmito nezmyslami, kapišto?
Len tak mimochodom, ja sa ti ospravedlňujem za rypnutie v príspevku vyššie.
1. Nie je to najlacnejšia GTX 1080, na Alze nájdeš 5 lacnejších kúskov (Zotac, Evga a Palit).
2. Vrátane príspevku v tejto téme som do dnešného dňa Palit odporučil 2x. Aká každá téme?
3. K tomu údajnému opaku, ktorí som urobil ja - koľko x krát ti treba ešte napísať, že v tom období alternatíva v podobe Gainward Phoenix nebola o nič lacnejšia, ako MSI? A nie, nemusel som priplácať žiadnych 30 €.. cenový rozdiel bol zhruba 6-8 € v prospech Gainward Phoenix. Nerátam základné verzie Gainward/Palit, pretože tie s edíciou ako Palit GameRock nemôžeš ani porovnávať a že je to vynikajúca karta za primeranú cenu oproti ostatným modelom ti prezradí XX recenzií na internete vďaka ktorému sa tu môžeš vyjadrovať. V žiadnom prípade nič "nehejtujem", ponúkam obhájenú alternatívu , pokiaľ niekto nerieši dizajn, zladenie zostavy, potom prečo? Všetko sú to tvoje nezmyselné a výslovne trápne nezmysli vo forme príspevkov s výpovednou hodnotou 0, ktoré od tu od tej témy vypisuješ, priznať vlastnú blbosť je ťažké, to chápem, ale prosím, nezaťažuj ma týmito nezmyslami, kapišto?
Len tak mimochodom, ja sa ti ospravedlňujem za rypnutie v príspevku vyššie.