Herná myš
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Re: Herná myš
A čo tak ísť o level vyššie a využiť ďalšiu zľavu na G403 bezdrôt?
https://www.amazon.de/Logitech-kabelgeb ... 01KV61240/
alebo 50€ za drôtovú. Pri oboch pošta zdarma, ak by bol problém, tak si zažiadaš replacement a Amazon preplatí poštu.
Ja som s G403 šťastný ako blcha...drôt sa na mojom stole už neobjaví.
Btw, podložku...mal som Qck+, po roku a niečo sa začali odliepať rohy, riešil som to teraz so CM Swift-RX, na Alze (ak je, teraz nie je) stojí okolo 7 éčok, aktuálne ju majú na Digicom-e
http://www.obchod.digicom.sk/907179/coo ... cerna.html . Prešívaný okraj to istí - všimol som si, že sú celkom predsudky voči týmto okrajom ale je to o míle lepšie ako mať chleba v podobe QCK Heavy (ktorá tu odznela na prvej strane) - rovnako mi príde hladšia, no ako všetky textilné sa špiní a raz za pár mesiacov je ju potrebné pokefovať s mydlom.
https://www.amazon.de/Logitech-kabelgeb ... 01KV61240/
alebo 50€ za drôtovú. Pri oboch pošta zdarma, ak by bol problém, tak si zažiadaš replacement a Amazon preplatí poštu.
Ja som s G403 šťastný ako blcha...drôt sa na mojom stole už neobjaví.
Btw, podložku...mal som Qck+, po roku a niečo sa začali odliepať rohy, riešil som to teraz so CM Swift-RX, na Alze (ak je, teraz nie je) stojí okolo 7 éčok, aktuálne ju majú na Digicom-e
http://www.obchod.digicom.sk/907179/coo ... cerna.html . Prešívaný okraj to istí - všimol som si, že sú celkom predsudky voči týmto okrajom ale je to o míle lepšie ako mať chleba v podobe QCK Heavy (ktorá tu odznela na prvej strane) - rovnako mi príde hladšia, no ako všetky textilné sa špiní a raz za pár mesiacov je ju potrebné pokefovať s mydlom.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Pokrocili uz bezdrotove mysky tak, ze sa daju pouzit na hry?
Pytam sa lebo naozaj neviem, len si pamatam, ze kedysi to bolo nic moc.
Pytam sa lebo naozaj neviem, len si pamatam, ze kedysi to bolo nic moc.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Od momentu, kedy prišiel Logitech s G900, G403 kráča v jej šľapajách - odozvy už nie sú o nič väčšie ako u ich káblových rivalov.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 17. Nov, 2015, 17:34
Dík za radu loleqboleq ale ťahá ma to nakoniec ku g502. Čo som si prečítal tak je to good hlodavec a bezdrát fakt nechcem aj keď už v tom ako vydím pokročili. K podložke som sa nakoniec rozhodol Ss mass . Oproti heavy je menšia aj lacnejšia a má tiež 6 mm. Doteraz používam Ss qck mini už 6 rokov a okrem toho že sa špiní tak je ako nová. Každopádne objednám , vyskúšam a uvidím.
Ps: v čom je podľa teba g403 drôtová lepšia od g502? Okrem viac tlačidiel. Možno až moc u g502?
Inak najskôr som pozeral aj po mionix ale už sa skoro nepredáva.
Ak tu niekto ešte vlastníte g502 napíšte vaše skúsenosti.
Ps: v čom je podľa teba g403 drôtová lepšia od g502? Okrem viac tlačidiel. Možno až moc u g502?
Inak najskôr som pozeral aj po mionix ale už sa skoro nepredáva.
Ak tu niekto ešte vlastníte g502 napíšte vaše skúsenosti.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Poltonovú G502 s kolieskom, ktoré počuť na dva kilometre? SS Mass, ktorá je tak hrubá, že si s ňou podrežeš žily?
A nerozumieš - prečo nechceš bezdrát ? Dám ju na dobu ako jeden diel seriálu do kábliku, ktorý je aj tak blízko, lebo je v ňom zapojený vysieelač raz za 3 dni a mám rovnaké vlastnosti ako hociktorá iná s PMW3360(3366,3390).
Ja skôr nevidím jeden jediný dôvod, prečo ísť do niečoho iného ako do bezdrátu, keď je za takú cenu - nehovoriac o tom, že je safe tvar, nie ako G402,G502 a ten mimozemšťanský dizajn.
No je to na každom z nás.
A nerozumieš - prečo nechceš bezdrát ? Dám ju na dobu ako jeden diel seriálu do kábliku, ktorý je aj tak blízko, lebo je v ňom zapojený vysieelač raz za 3 dni a mám rovnaké vlastnosti ako hociktorá iná s PMW3360(3366,3390).
Ja skôr nevidím jeden jediný dôvod, prečo ísť do niečoho iného ako do bezdrátu, keď je za takú cenu - nehovoriac o tom, že je safe tvar, nie ako G402,G502 a ten mimozemšťanský dizajn.
No je to na každom z nás.
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
>> Poltonovú G502 s kolieskom, ktoré počuť na dva kilometre?
kuracina
vaha cisto mysi
g502 = 121g
g403 = 107g
g502 je uplne v pohode. ma viac tlacitok ako g403 (g502 = 11 vs g403 = 6? ergo, vyuzijes?), vahu si vies regulovat. a nie len to. zavazie si vies rozlozit tak aby ti vyhovoval zdvih.
spomenul sa tu malicek o podlozku. mam to tak tiez (ale mam to tak s vacsinou mysi). ale mne osobne to tak vyhovuje. mam aspon "kontakt" s realitou a citim kedy som uz mimo podlozky napr. rsp som vysiel z tej vyjazdenej casti.
ano, g502 su trocha kolotoce ale vies si aj tie svetla povypinat pomocou logitech sw, pri hrani (v noci to nevadi, nerusi) a ked hras tak ani to koliesko nehuci tak ako to tu opisuje lolo. inak neviem co za hru by si musel hrat, alebo aky web scrolovat, aby si tocil natolko s tym kolesom aby si sa z toho zblaznil. btw, vies si to vypnut a potom to koleso tocis bez nejakeho odporu + vo win middle click button scroll funkcia = ez.
kuracina
vaha cisto mysi
g502 = 121g
g403 = 107g
g502 je uplne v pohode. ma viac tlacitok ako g403 (g502 = 11 vs g403 = 6? ergo, vyuzijes?), vahu si vies regulovat. a nie len to. zavazie si vies rozlozit tak aby ti vyhovoval zdvih.
spomenul sa tu malicek o podlozku. mam to tak tiez (ale mam to tak s vacsinou mysi). ale mne osobne to tak vyhovuje. mam aspon "kontakt" s realitou a citim kedy som uz mimo podlozky napr. rsp som vysiel z tej vyjazdenej casti.
ano, g502 su trocha kolotoce ale vies si aj tie svetla povypinat pomocou logitech sw, pri hrani (v noci to nevadi, nerusi) a ked hras tak ani to koliesko nehuci tak ako to tu opisuje lolo. inak neviem co za hru by si musel hrat, alebo aky web scrolovat, aby si tocil natolko s tym kolesom aby si sa z toho zblaznil. btw, vies si to vypnut a potom to koleso tocis bez nejakeho odporu + vo win middle click button scroll funkcia = ez.
-
- Používateľ
Paranoid.asian s myšou si teda spokojný a môžeš ju v pohode odporučiť? Páči sa my na nej aj brzda na tom kolieska. A úprimne či má už viac tlačitok my až tak nevadí.
- paranoid.asian
- Používateľ
jasne. odporucil by som ju znova.
sice g403 ma taky decent styl a hlavne, sa +- drzi dizajnu, dnes uz legendarnej mx510, ale g502 je rovnako dobra.
nepokazis nic ani tou ani tou. tam je to uz potom len o preferenciach.
ak to mas blizko do alza showroom, tam maju g502 vystavenu a rozhodni sa potom.
sice g403 ma taky decent styl a hlavne, sa +- drzi dizajnu, dnes uz legendarnej mx510, ale g502 je rovnako dobra.
nepokazis nic ani tou ani tou. tam je to uz potom len o preferenciach.
ak to mas blizko do alza showroom, tam maju g502 vystavenu a rozhodni sa potom.
- palci
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Jan, 2011, 01:42
Diki loleq konečne som si kúpil g403.
-
- Používateľ
A ako si spokojný palci? Kúpil si drát?
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
121g + závažia, s ktorými si to tak vypeckuješ na cca 140g - tehla.paranoid.asian napísal:>> Poltonovú G502 s kolieskom, ktoré počuť na dva kilometre?
kuracina
vaha cisto mysi
g502 = 121g
g403 = 107g
- paranoid.asian
- Používateľ
ale rozumies tomu, ze tie zavazia ti nikto nenuti aby si tam daval. ze ano?
- palci
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Jan, 2011, 01:42
Dneska som ju objednal, neviem posudit. Kupil som bezdrat.
Ja nie som ziadny profi hrac, takze aj keby tam bol par ms delay velmi na to netrapi clovek si zvykne na cokolvek Ale uz po nej pokukujem dlhsie a tato zlava bola to co som hladal.
Dizajnovo sa mi paci, dufam, ze mi sadne do ruky dobre ale to je subjetivna vec/zalezi na velkosti ruky.
Ja nie som ziadny profi hrac, takze aj keby tam bol par ms delay velmi na to netrapi clovek si zvykne na cokolvek Ale uz po nej pokukujem dlhsie a tato zlava bola to co som hladal.
Dizajnovo sa mi paci, dufam, ze mi sadne do ruky dobre ale to je subjetivna vec/zalezi na velkosti ruky.
Lebo myš je malá, má úzky tvar a ja mám asi dlhšie palce ako krátke.tunner1024 napísal:stiv možeš to trochu upresniť ako možeš šúchať z palcom o podložku ? predsa myš je dosť velká.
To koleso hučí strašne. Stačí scrollovať hocičo. Aj toto fórum.paranoid.asian napísal:a ked hras tak ani to koliesko nehuci tak ako to tu opisuje lolo. inak neviem co za hru by si musel hrat, alebo aky web scrolovat, aby si tocil natolko s tym kolesom aby si sa z toho zblaznil.
Inač to, že ma osemnásť tlačidiel by som nenazval ako výhoda. Všetky som hneď unbindol. Ostali len 2 bočné. Váhu si vieš rozložiť ale aj keď mám závažie vpredu tak dvíham prednú časť...
.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Btw, koliesko musím povedať, že po tom, čo som videl posledné dva roky recenzie je na G403 úplne najtichšie...všetky ostatné (napríklad z recenzií od RJN) majú rovnaké pazvuky pri scrollovaní...