Clash of Clans
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: Clash of Clans
Hravam nieco podobne Starwars Commander.. odporucam
Tak coskoro update. Hlavna novinka 50/50 hrdinovia.
Teraz ked som dorobil 40/40 na TH10 tak to zlacnia...
Teraz ked som dorobil 40/40 na TH10 tak to zlacnia...
.
Buď rád, kopec vecí ti zlacnie kým budeš robiť TH11, ja už rok kupujem všetko za plnú sumu 

Spoiler: ukázať
Tak ako? Hravate? Ja uz som dokoncil TH11 muriky. Caka ma este defka a nejake veci v labaku. Herovia uz tiez nejaku sezonu hotovi.
https://www.clashofstats.com/players/st ... 9U/profile

https://www.clashofstats.com/players/st ... 9U/profile

.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Rozmýšľam že skúsim. Dlhorocne hrany SW Commander už dosť dodrbali,tak hľadám náhradu.
V akom si klane? Že by som sa pridal
V akom si klane? Že by som sa pridal
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
toto je strasny zrut casu, ja som stym prestal 

NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper
JJ to je. Niektori uz hraju 5 rokov. Ja cca 2,5. A zalezi ako hras. Niektori chodia par krat denne na chvilu poklikat a prec.
Berieme ale iba max th10+ a mame teraz plno.
V prvom.

.
Tak ako sa vam dari s TH12? Ja uz ploty mesiac hotove a aj herovia su maxed. Teraz zaujimavy event kedy sa daju kupit knihy a packy celkom jednoducho komu sa nechce hrat. Akurat ked som skreckoval tych herov ako retard od zaciatku daju teraz event.
Inac to hlada ako yebnute uz od spodnych lig. Mohli by s tym nieco spravit alebo nekombinovat tolko eventov naraz.

Inac to hlada ako yebnute uz od spodnych lig. Mohli by s tym nieco spravit alebo nekombinovat tolko eventov naraz.

.
Hrate este?
Co hovorite na CW-L?
Ja som uz dokoncil ploty (200), trops, voziky, herov, defku a o par dni budem mat uz vsetky objekty max (chyba 5 collectorov).

Ja som uz dokoncil ploty (200), trops, voziky, herov, defku a o par dni budem mat uz vsetky objekty max (chyba 5 collectorov).

.
- zodiaq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Som spravil obrovsku chybu. Z TH10 som dal upgrade na TH11 a zrovna skoncil CW-L a kupil som to kladivko na instant upgrade a hned som dal na TH12. Teraz mam problemy s utokmi...
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Poco X6 5G
Velmi zle rozhodnutie. Mas co robit kym upgradnes trops na hratelnu uroven + obranu budes mat velmi slabucku k th12.
.
- zodiaq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Aktivoval som Hell obtiaznost
ale ano hlavne troops level je problem a celkovo teraz aj prijmy z utokov. A este campy kym upgradnem.... proste som to dost pokaslal. Ale tak aspon mam co upgradovat a neidluju mi nonstop 4 workeri.

AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
No len TH11 keď chceš vymaxovať máš tak na pok roka až rok čo robiť ak negemuješ podľa toho ako intenzívne to hráš, neviem akého idlovania workerov si sa bál 

Spoiler: ukázať