Zbrane a strelivo
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: Zbrane a strelivo
tak treba si pochopitelne davat pozor ja by som chcel vyskusat kladkocy luk alebo kusu /seriozne lovecke nie detske hracky... snad sa mi nejaka dostane do ruky!:)
teraz som tyzden nestrielal kvoli malemu o tyzden dobehnem,planujem si vypozicat aj AR15tku;)
teraz som tyzden nestrielal kvoli malemu o tyzden dobehnem,planujem si vypozicat aj AR15tku;)
Kusu som mal (taku cca za 800-900€?) ale nemal som tu moc kde strielat, moja prva vychadzka s kusou bola asi takato, idem do lesa mam kusu a 24 sipov, z lesa idem s kusou a 2 sipmi samozrejme prve sipy co som kupoval tak kus cca 25€ vsetky skoncili niekde pod listim, travou a pod. A najmudrejsi napad strielat na stary strom, ten sip vytiahnut aby bol rovny, nemozne, takze ked kusu alebo luk tak original terce a dopady ci jak sa to vola
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
-
- Pokročilý používateľ
haha tomu hovorim prist z lesa osklbany )) nooo asi to neni najidealnejsie po lese len tak strielat...ale rad by som si to vyskusal-holt raz sa k tomu dostanem.
ale kym pridu mudre smernice z eu este sa ozbrojim niecim 9mm a viac
ale kym pridu mudre smernice z eu este sa ozbrojim niecim 9mm a viac
no na strelnici to môže byť lepšie, ale aj tak pokiaľ tam bude dopadová plocha hlina a pod tak ten šíp sa schová tak že nie je šanca ho nájsť
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
ja sa povazujem tiez za fanusika zbrani, no zbrojny preukaz zatial nemam. Chodievam na strelnicu vacsinou si zaplatim balik zbrani (dlhu, kratku, brokovnicu a pod.) a vyskusal som aj 1911ku. Najlepsi pocit z tej zbrane. Vaha zbrane bola uplne idealna, z glocku je to ako strielat z gulickovky od Vietnamcov.
Presne tu vahu clovek oceni pokial nosi cely den zbran pri sebe
Super vysvetlenie .45 a 9mm
Super vysvetlenie .45 a 9mm
samozrejme som myslel strelbu z tej zbrane, nosenie posudit neviem.
-
- Pokročilý používateľ
tak rozdiel 200g ci je citit alebo nie, posudit neviem,kedze ja uz nosim dost svojej vahy )
novy prirastok domov - Beretta APX mnam! love it or hate it, za mna love it
acpcko je pekny tucny naboj, sice pomalsi, ale stopping power lepsi, pre self defense bez debaty lepsia alternativa na strelbu financne narocnejsia, kedze naboj je skoro 2x tak drahy ako pri 9mm
american muscle vs talianska deva
novy prirastok domov - Beretta APX mnam! love it or hate it, za mna love it
acpcko je pekny tucny naboj, sice pomalsi, ale stopping power lepsi, pre self defense bez debaty lepsia alternativa na strelbu financne narocnejsia, kedze naboj je skoro 2x tak drahy ako pri 9mm
american muscle vs talianska deva
-
- Pokročilý používateľ
malyyyy update
uz neskladam pc ale ine lego
uz neskladam pc ale ine lego
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
@quick: musis mat "zaujimavych" klientov ked tolko riesis self defense
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
ake su pravidla na skladovanie?
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Pokročilý používateľ
je to zabavka a nie potreba zatial...
kuk zakon o zbraniach a strelive tam to je vyspecifikovane
kuk zakon o zbraniach a strelive tam to je vyspecifikovane
ahojte, riešili ste niekto preleštenie spúšte u Glocka? meniť ju za jemnejšiu nechcem, nakoľko sa jedná o 43x čiže primárne EDC ale plynulejší chod by kúsok potešil
-
- Pokročilý používateľ
vies co pri glockovi som riesil vymenu pruzin+stojiny spuste potom to bolo cele lepsie... samotne lestenie je asi skoda roboty, nehovoriac o tom,ze treba zbran zastrelit, aspon 200-300 ran nech si sadne (vratane trecich ploch spuste).
p.s. uz som aj zabudol,ze tu tuto temu mame, aj ked bez zaujmu clenov
p.s. uz som aj zabudol,ze tu tuto temu mame, aj ked bez zaujmu clenov
od vtedy som o tom niečo ešte doštudoval a veru pravdepodobne zbytočná robota, možno keď sa budem v zime veľmi nudiť vyskúšam
skúsil som aj tu, je tu taká všehochuť ľudí
skúsil som aj tu, je tu taká všehochuť ľudí