Bolo to fajne, aj ked som mal nejake vycitky. Jedna, ktora nie je spolier, mi ale dost prekazala. A to, ze len tazko sa dalo odhadnut, kolko casu uplynulo, za cely serial. Trochu to posobilo ako keby v utorok utrpel zranenia takmer nezlucitelne so zivotom, v stredu paralen, deka a oddych a vo stvrtok pripraveny chytat dalsie gulky.
A co sa tyka tej zapletky s PTSD veteranom a jeho bombovym utokom??? Uplne zbytocne, nikam to neposnulo ani postavy, ani dej, len to zbytocne natiahlo seriu o 1-2 casti.
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
Motorola EDGE 50 Pro -> Sennheiser Momentum 4 TWS
Tak toto je na horúcom zozname, teraz dokončím DCčkovské a skáčem späť na Marvel, Daredevil a Punisher to istia! Je ešte ďalší súvisiaci, ktorý je tiež natáčaný?
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD:970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas:♡ LG 48" C11 OLED♡Myš: G Pro Superlight WireKlávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
chlapci nebyt vas, tak na toto zabudnem.. nejak sa mi to nedostalo do bedny (edna)... idem na to! som mal za to, ze to je ukoncene, ked si tak netflix zacal vsetko od marvelu pekne rusit...
Mobo Asus PRIME B450 Plus CPU Ryzen 7 5800X3D (Noctua NH-U12S + dual fan Noctua NF-A12) GPU MSI GeForce RTX 3070 Ventus 3X RAM G.Skill Ripjaws V F4-4000C18D-32GVK SSD Silicon Power P34A80 CASE Lancool 205 PSU Corsair RM550x case cooling: exhaust 2x Noctua F12, in-take 2x Lian Li 120mm
koncim 8mu cast a snad to doklepnem do vikendu, neviem sa dockat rozmyslam ci sa mi viac pacila prva seria alebo tato... herec super ale asi jednotka bola taka viac topka