Ja mam tiez nejake podobne cinske O-kruzky na K95-ke RGB brown a som s tym spokojny, hlucnost dorazu to stlmi takze klavesnica je o nieco tichsia, ale zeby mi to znizilo zdvih som nejak nepostrehol.
Ked som do toho este niekey davno pozeral tak som aj nasiel rozne hrubky a tvrdost tych O-kruzkov tak skus pohladat.
Mechanicka vodeodolna klavesnica
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Re: Mechanicka vodeodolna klavesnica
no ja na MX Brown som mal makke kruzky s relativne velkym prierezom, hadam aj 1.2 - 1.5mm a na medzerniku, enteri a vlavo enter a plusko tam som daval aj po 3 kruzky a spravi to svoje, ak chces "znizit" zdvih, musis tam tych kruzkov dat 2-5 kusov, podla typu keycap ale .. pri makkych kruzkoch budes mat spongiovy doraz ako na membranovke, pri tvrdych to zas nestlmi to klepnutie dostatocne (a to moja CoolerMaster mala kovovy plat cize nemala by moc hucat). A odkedy mam Logitech G810 s Romermi, tak kruzky ani hlucnost neriesim, lebo Romer je ako Brown s kruzkami hlucny, mozno trosku menej (okrem medzernika, ten by som najradsej nejako vytlmil este)
Spoiler: ukázať
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Re: Mechanicka vodeodolna klavesnica
Ale predsa to len nieco stlmilo aj sa mi znizil zdvih o nieco. Musim si na to trochu zvyknut. Zatial ostanem pri tomto a uvidim ako sa mi to bude po case javit. Musim vsak povedat ze ta lahkost stlacenia klavesu sa zhorsila. Uz to nejde tak lahko. Mozno je to sposobene tym ze je tam ta guma proti vode a ten kruzok sa trie o nu.
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit