manualnemu ostreniu by som sa uplne vyhol. Bud to cez eyecup neuvidis, takisto ani na tom LCD a az potom na PC budes nadavat, ake je to rozmazane. Takisto ak chces fotit z ruky, tak by som priplatil za hocijaky typ stabilizacie.
Manual mozno jedine ak fotis zo stativu, k fotaku pripojeny tablet a na nom si checkujes zaostrenie, ale aj to je riadne pomale.
Anyway, ak by si priplatil tak mam D3200, malo nafotene, 99% odlozene a so setakom 18-55 by vyslo, ak by si doplatil tak 35 f1.8 (asi este v zaruke).
Ak chces fotit v interiery tak idealne s externym bleskom na zmrazenie a vyvazenie bielej, nieco z vyssich rad. mam tiez SB600 a je to nebe a dudy. Viac ti spravi blesk na 18-55 ako 35f1.8 bez blesku
bazarove DSLR
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Re: bazarove DSLR
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
Re: bazarove DSLR
v tej cenovej triede nenajdes nic poriadne a nieje tam ziaden rozdiel
imo radsej by som kupil kinofilm co bude robit lepsie zabery ako tie stariny co planujes kupit
skor by som sa kukal po dakych kompaktoch, tam obcas byva tiez cmos cip s trosku lepsou vybavou ako je v zdrkadlovke so zakladnou vybavou
kazdopadne ist s takym rozpoctom do sveta fotenia je samovrazda
(pisane clovek co uz foti 26 rokov)
imo radsej by som kupil kinofilm co bude robit lepsie zabery ako tie stariny co planujes kupit
skor by som sa kukal po dakych kompaktoch, tam obcas byva tiez cmos cip s trosku lepsou vybavou ako je v zdrkadlovke so zakladnou vybavou
kazdopadne ist s takym rozpoctom do sveta fotenia je samovrazda
(pisane clovek co uz foti 26 rokov)