už vidím iná zostava
už len to že 2 zostavy robia rovankú prasačinku je divné...
btw nejaký monitoring na pozadí zapnutý nemáš? hwinfo, aida , afterburner?
často také záseky robia aj tie ked má človek smolu
Krátke zámrzy v hrách
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Re: Krátke zámrzy v hrách
Spoiler: ukázať
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Ina zostava, ale aj ine hry. AC: Unity v OP nespominal.
Skus ako idu tie hry co si spominal pri zalozeni temy. Ak budu zaseky, tak mas nejaky problem. Ak nebudu zaseky, tak je dozt mozne ze problem bude naozaj v AC: Unity (predsalen bol to snad najnizsi bod celej serie AC)
Skus ako idu tie hry co si spominal pri zalozeni temy. Ak budu zaseky, tak mas nejaky problem. Ak nebudu zaseky, tak je dozt mozne ze problem bude naozaj v AC: Unity (predsalen bol to snad najnizsi bod celej serie AC)
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
- rulerkelso
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 20. Jún, 2018, 15:22
Všetko v pc vyzerá byť OK, bude to hrou. Na youtube som si pozrel pár videí z AC unity za tento a minulý rok a podobné "zásery" som videl u každého z nich. Hra pravdepodobne nikdy nebola optimalizovaná na PC. - ešte k tomu aj crashuje
V každom prípade dík za ochotu pomôcť. Predtým som nikdy neholdoval PC hrám tak sorry ak sú moje otázky laicky primitívne.
Myslel som, že súčasný HW si ľahko poradí so 4 roky starou hrou. A ešte od Ubisoftu... či som nainvný
V každom prípade dík za ochotu pomôcť. Predtým som nikdy neholdoval PC hrám tak sorry ak sú moje otázky laicky primitívne.
Myslel som, že súčasný HW si ľahko poradí so 4 roky starou hrou. A ešte od Ubisoftu... či som nainvný
Intel Core i7-8700K 4.7GHz, Intel Z370, RAM 32GB DDR4 3200MHz, NVIDIA GeForce GTX1080Ti 11GB, SSD Samsung 960 EVO 500GB + HDD 3TB
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Nuz pokial je ta hra sprasena tak ako bolo AC: Unity (aspon podla ohlasov na internete, ja som ju nehral), tak nestaci ziaden PC
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro