Chladic nahodeny. Robil som to v noci po tme, takze nejake fotky nemam, lebo to co som fotil aj tak nebolo vidno
Na VRM som dal tu Phobyu, na pamete povodne pady. Vyrezal som kusok z platu aby som mohol nalepit pasivy aj na tie R22/R33 suciastky, neviem co to je ale tie chladene neboli a hriali sa dost silno.
Vzadu som nechal povodny backplate, tym padom sol ale nedaval backplate na Morpheusa. Prisroboval som to bez neho, cez 2 podlozky a matku pod srobik.
Teploty pri @ 2050/11000 a SW3 na 800rpm boli pri hrani Metro niekde okolo 65-68C. Momentalne mam SW3 na 1000rpm a teplota sa drzi okolo 63-65C.
Akurat ked chytim prstami ten hlinikovy plate, co chladi pamete a VRM, tak v zatazi je to horuce ako svina. Bohuzial karta nema cidlo na teplotu VRM, takze netusim ake to ma teploty

myslel som si ale ze to bude trochu menej kurit. Ale ak maju VRM napr 80C, co je v pohode, tak palit by to palilo asi tiez, takze bohvie kolko to ma v reali.
SW3 mam zapojene do dosky, ako som pisal v GTX1080 teme, karta ich nedokaze regulovat.Min otacky su 1100rpm. To je asi jediny problem, skusim kupit este odporovu redukciu , ci to nepomoze.
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.