Vyrabaju sa este procesory Intel 386 ?

Všetko o procesoroch vrátane ich pretaktovania...
Používateľov profilový obrázok
Snake
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Snake »

andy ma pravdu, nechapem preco si ho crux takto (by som povedal) "zosmiesnil" stacilo povedat ze 386ky sa uz nevyrabaju (aj tak to myslel len obrazne) a nie ho zosmiesnit pred celym forom
som tu sice kratko ale hadam mozem povedat aj ja svoj nazor k tomuto....

.
crux2005
VIP
VIP
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa crux2005 »

andydul napísal:Vidim ze sa velmi dobre bavis v zakladani threadov na moje vyroky, tesim sa z tejto nesmiernej popularity, mimochodom, v mojom stroji za 15 milionov sa nachadza PC verzia 386-ky DX40, uplne novucka, dodava a vo velkom do roznych zariadeni, ktorym jej vypocetny vykon plne dostacuje.
Takze namiesto toho, aby si tymto nezmyselnym a uplne zbytocnym threadom zosmiesnil mna si dosiahol presny opak.
Vobec som sa nemienil hadat, ci sa vyraba, alebo len dodava, je to fuk, konstatoval som len fakt, ze v praci mam novu 386-ku.
Pouc sa z vlastnych chyb a nehraj sa na najmudrejsieho prislusnika homo sapiens na tejto planete, ti uz su davno po smrti.

tento thread som nezalozil, aby som niekoho(teba) strapnil ...
V nakupnej poradni to bolo OT , tak som to chcel vyriesit ,ako je to v skutocnosti.Neviem co je na tomto treade nezmyselne/zbytocne ... :? Takisto by som aj ja mohol subjektivne ohodnotit ine thready za zbytocne/nepotrebne.
Vobec som ta neurazal/ani nezosmiesnoval.
:roll: Homo sapiens sapiens - nie nehram sa na najmudrejsieho,inak by som nezalozil tento thread

/ skor by som ja mohol tvrdit ,ze tvoj styl ako pises je arogantny voci mne
v stroji za 15 miliónov :roll:

/ to konstatovanie ,ze mas novu 386 bolo az po zalozeni thoto threadu ... a pred tym si o tom nic ,ani slovo nepovedal.

btw v nakupnej poradni si ty (andydul) este napisal :
andydul napísal:Sorry, myslel som "dodavaju" sa. Ci sa vyrabaju to neviem, ale asi uz ani nie.
cize ti to dost vyhodovovalo , v konecnom dosledku ,ze si sa tu dozvedel ,ze sa vyrabaju ... a potom robit zo seba mudreho

/ dovod locku si mozes sam pozriet tu: http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... 285#121285

- ako naozaj neviem co ta uraza , asi to ,ze ta citujem
ok, uz ta nikdy nebudem citovat
s pozdravom, crux.
sm_oOx^
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ut 24. Aug, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa sm_oOx^ »

dovod locku si mozes sam pozriet tu...
...dovod locku je myslim jasny aj tu!!!

Návrat na "Procesory"