neviem to naist ... ked zadam do googlu ram memory delid stale su tam CPU + 1 ktoremu to nevyslo

Ahoj emil fps mi to nedvihlo ale vyrendrovalo mi scenu o 2 hod skor. Co ty na to? Schvalujes mi to? Ci kym tam nebude aspon 5 fps v call of duty 11 ci ktora verzia teraz frci, tak to je strata casu?Ivko napísal: St 13. Mar, 2019, 20:40 Mna nezaujíma kolko ti to trvalo a že to máš stabilné, mna zaujíma kolko ti to dvihlo FPS.
Nejaké číselko v benchmarku že rastie je skoro prd platné, ked reálne nemáš skoro žiaden nárast výkonu
Lebo rozdiel vo výkone pri 2133MHz vs 3200MHz je celkom slušný, ale či máš 3200MHz alebo 3400MHz je rozdiel už zanedbatelný, tak sa pýtam že načo sa s tým babreš na úplnú hranu. Bežne DDR4 potrebujú 1.2V, tie s vyšším taktom už pýtajú 1,35V a tých 1,35V potrebujú preto aby boli stabilné na deklarovaných taktoch a ty šlaháš 1,47V
Stojí ti ten malý nárast výkonu voči deklarovým 3200MHz CL14 že ich odkúriš?
![]()
Aký PC? Aké RAM? Ako si ako meral?IVNAtor napísal: Ahoj emil fps mi to nedvihlo ale vyrendrovalo mi scenu o 2 hod skor. Co ty na to? Schvalujes mi to? Ci kym tam nebude aspon 5 fps v call of duty 11 ci ktora verzia teraz frci, tak to je strata casu?