M1ch4l napísal: Ut 16. Apr, 2019, 20:04Co sa tyka audio-gd, musim sa priznat, ze mi nie su moc sympaticki... je to proste ching-chong. A este ako tu pisete ze sa pohorsili a typek na AVmanii sa zufalo snazi zbavit nejakej svojej veci od nich... hm, tak audio-gd asi nie, no.
nechcem znieť nejak zle, len preto, že ho mám ale to čo su za argumenty?

si sa skúsil pozrieť koľko máš doma vecí v spojení s Čínou?

A že ho týpek ešte za 3 týždne nepredal neznamená fakt nič, koľko je tam inzerátov čo bumbujú aj dlhšie. Mi príde, že nasilu hľadáš nejaký dôvod len aby bolo. Že Dunar napíše ako išli dole, ok, ale tj len prázdne slovo. Pochybujem, že ich skúšal roky a všelijaké druhy. Skôr to viac zväličil s tou kvalitou dole, než ako chcel, mi príde. A na druhú stranu tam k nemu napísal aj dosť dobré pozitívum... a nejaký dôkaz by som rád videl aj ja (seriózne, lebo chcem po čase skúsiť aj niečo iné). Ale zatiaľ keď to recenzisti, ktorý majú v izbe miesto šiat povešané slúchadlá a zosiky kam len pozrieš, povedia, že je to DAC kvalitný ako ostatné 600 eurové typy, tak je to pre mňa viac smerodatné,... Mal si hneď napísať, že prioritne ti ide najprv o vzhľad, alebo pocit toho, že si utratil 600 eur nasilu, ako sry ale toto je worst excuse ever