kod win 7 po upgrade na win 10
- mohamed
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Re: kod win 7 po upgrade na win 10
dal som recovery, vytiahol som kluc, ze spravim cistu instalaciu, ale s tym kodom to nejde aktivovat
Spoiler: ukázať
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Holt na digital sa prešlo až od W8. Preto bolo dobré tie nálepky na NB fotit a zachovať keďže sa dali ľahko zosuchat a bol si bez OS.
Pokiaľ bol ale riadne spravený upgrade na W10 (tj aktivovaná w7 - upgrade na W10 ktorá sa aktivovala sama) tak by to malo ísť jednoducho - nahodiť W10 danú verziu (pro/home) a ona sa aktivuje opäť sama (ak bude pýtať kľúč tak daj vynechať).. HWID je zapísaný u MS na serveroch takže by nemal byť problém ..
Pokiaľ bol ale riadne spravený upgrade na W10 (tj aktivovaná w7 - upgrade na W10 ktorá sa aktivovala sama) tak by to malo ísť jednoducho - nahodiť W10 danú verziu (pro/home) a ona sa aktivuje opäť sama (ak bude pýtať kľúč tak daj vynechať).. HWID je zapísaný u MS na serveroch takže by nemal byť problém ..
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
Ak to správne chápem ten kľúč je už upgradnutý na Win10 takže čistá inštalácia Win7 ti s ním nepôjde znova aktivovať, čo môžeš spraviť je používať ten už aktivovaný Win7 z recovery. Otázka je ako to bude s updatmi, či nezrušia aktiváciu ak ich nainštaluješ.
Spoiler: ukázať
Veď som to napísal.Kľúč sa nezhoduje s kľúčom na nálepke.Značka NTB ?
recovery je aktivovane digitalnou licenciou, ak nema nalepku smola, kolkokrat to este treba pisat?
.
Ak Asus , tak zrejme nič.DELL má svoje inštalačné DVD k Win7.Ak ale chceš aktivovať win7, tak si kúp nový kľúč hoci ajzmazane alebo si nájdi spôsob, ako ho aktivovať.Asus mám nejaké inštalačky ale som to ani nepoužil.Ale skúsiť môžem, čo tam vlastne je.