Android platforma na mobilné zariadenia, Wear OS platforma na wearables, povolená diskusia tiež o ďalšie kompatibilné systémy (RTOS/Tizen OS/Garmin OS/Fitbit OS)
Galaxy Note10+ data based on renderings: Bezel: 1.5mm, Forehead: 2mm, chin: 3.7mm, the above data includes metal frame, Hole diameter: 4.2mm, Screen-to-body Ratio: 92.5%
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
cely cas rozmyslam nad 10tkou, kedze je za paradnu cenu, no teraz ked si spomenul tie rozmery a bude taky velky ako aj moja note 8... tak nieje o com. bal som sa toho, ze do vacsieho telefonu by som uz nesiel, no tu sa akurat natiahol display pri rovnakom rozmere, co je super
pozeram tie odkupove bonusy za telefony, skusal to uz niekto? pozeram ze za moj note 8 by som dostal styri stovky co je uz zaujimava cena potom za novy telefon.
no hej, ale to sa tyka toho 200euroveho bonusu, v podstate za telefon dostanes realne 211eur to sa mi viac oplati kupit nejaku sunku tamtung za par eur a zarobit len na bonuse.
tzn, ze 206eur ti daju za telefon a 200eur je cashback za novy telefon. pri reklame som to vsak pochopil tak, ze za telefon ti daju trebarz 350eur + 200eur cashback, no v podstate to vyjde tak, ze max 50eur ti usetria, pretoze ponukaju tak o 100-150eur nizsiu sumu za tvoj telefon, ako je trhova.