Velká vďaka hore spomenuté bolo príčinou.
Herna TV
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Re: Herna TV
Aj tak by som to ale nechal zapnute, na mojej 1080tke s tym idu frejmi dost dole. Takto mozem hrat v 1080p s 1.3 skálovaním, a všetkym na ultra (okrem tienov tie su na high) pri stabilnych 60fps. + sweetfx preset. Na TV v tej vzdialenosti rozdiel aj tak nevidim. Inac ak mas po bokoch cierne pruhy v cutscenach / loading obrazovke treba upravid EDID daneho pripojenia lebo bez toho mas rozbite aspect ratio (akurat vcera som toto riesil )
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
JJ vsimol som si ze zo 60+- som mal zrazu nejakych 30+-. Uvidim ako vela mi to bude vadit a podla toho si to vypnem/zapnem. Za tie black bary vdaka za radu.
A este otazka ku TV:
Nevies/nemas na TV nejaky skalibrovany preset aby boli farby co najvernejsie realite? Cital som totiz na AVforum, ze po kalibracii je to o kus lepsie nez v defaulte. Este raz vdaka.
A este otazka ku TV:
Nevies/nemas na TV nejaky skalibrovany preset aby boli farby co najvernejsie realite? Cital som totiz na AVforum, ze po kalibracii je to o kus lepsie nez v defaulte. Este raz vdaka.
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
mam moje, su aj na avforum nan linky. Ale to je na moj kus.
Odporucam ti nahodit nejaky cinema preset (tie su najvernejsie), nastavit backlight podla toho aky ti vyhovuje, spravit kalibraciu jasu/kontrastu/farieb - to su veci ktore vies spravit aj bez sondy a od oka.
Odporucam ti nahodit nejaky cinema preset (tie su najvernejsie), nastavit backlight podla toho aky ti vyhovuje, spravit kalibraciu jasu/kontrastu/farieb - to su veci ktore vies spravit aj bez sondy a od oka.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10