Za mna mozem fakt odporucit Sennheiser. Kupil som bratovi GSP 300 a sebe GSP 350 a za tie prachy fakt luxus headset. Mikrofon sfukol konkurenciu, teda aspon 2 roky dozadu co som ich kupoval. Neake prditko v Cloudoch ci pod hernych headsetoch sa nemoze rovnat.
Zvuk parada, tam nieje o com. Mikrofon dokaze odfiltrovat vysavac meter od vas Super izoluju okolity hluk .. niekedy az natolko ze po vas mozu z poza chrbta kricat a nepocujete ani prd
Jedine co by som vytkol je nastavovanie hlasitosti na pravom sluchatku, ktore nestisi zvuk na totalku ( ostane na neakych 15% ) a za GPS350 sa vôbec neoplati priplacat ... dost nepresvecive 5.1, ale v tomto smere faluje vacsina hernych headsetov.
Takže s MH ako ušetrí, tak dostane veľmi ľahké a extrémne pohodlné slúchadlá s omnoho sebavedomejšou konštrukciou, výborným zvukom (a kedže HC povedal, že je dosť flat, tak to znamená, že tie ostatné sú prebasované blata, lebo ja môžem porovnať, čo znamená flat a čo je realita) a hlavne s prirodzene znejúcim hlasom, mne je úplne jedno, že je počuť klávesnicu, hlavne, že človek neznie ako robot.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD:970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas:♡ LG 48" C11 OLED♡Myš: G Pro Superlight WireKlávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
ja som mal tie coolermaster dva krat som ich reklamoval lebo cez mikrofon spoluhraci poculi aj zvuk co isiel do sluchadiel cize stale som rozpraval s ozvenou ze poculi aj sami seba aj co som ja hral hru atd viewtopic.php?f=14&t=123722
treti kus mi uz nechceli poslat tak som si potom radsej priplatil za normalne neherne sluchadla a oddelene mikrofon a tam uz nemam ziadny problem
MB: MSI X570 Tomahawk CPU: Ryzen 5900X RAM: BL2K8G36C16U4BL 4x8GB 3733MHz 16-18-18-35 GPU: Gigabyte RTX 3080 Gaming OC Waterforce Monitor: LG Ultragear 27GL83A-B SSD: WD Black SN850 1TB, SN750 500GB, 4x1TB Samsung EVO CASE: Lian Li O11 Dynamic XL PSU: EVGA 850W G2 Klavesnica, mys: Logitech G915 TKL + Logitech G903 Chladenie:CPU block: EK Quantum Velocity D-RGB Rads: EK SE360mm + EK XE360mm Fans: 9x Noctua NF-A12x25 PWM Pump: EK QUANTUM KINETIC TBE 200 D5 PWM D-RGB
Po pravde som tvoj príspevok aj čítal, ale neodradilo ma to, nakoľko na zahraničných recenziách a skúsenostiach od ľudí som daný problém nenašiel, samozrejme ako pri každom produkte sa našli negatívne referencie na chybné kusy.. tak snáď nebude problém v mojom prípade, teda prípadne dotyčnej osoby (je to darček). Kvalita slúchadiel aj podľa referencií je na vyššej úrovni v tomto cenovom segmente.
EDIT: Inak.. teraz so googlil ten tvoj spomenutý problém a konkrétne som na MH751 nič nenašiel, našiel som ale podobný/rovnaký problém.. rôzne témy, ale na iné typy-značky slúchadiel, otázka teda je, čo to celé môže spôsobovať a či je to aj problém samotných slúchadiel, väčšinou sa jednalo aj o Discord.
EDIT2: Zo zaujímavosti som sa opýtal mladšieho brata, ktorý vlastní HyperX Cloud a používa pravidelne Discord na ten problém so zvukmi,tak potvrdil, že sa mu to deje tak 1/3 času a netuší kedy a ani prečo sa to deje.. Nebude to nejaký problém WIN10? Po aktualizáciach..?