Kvalitný robotický vysávač pre svokru
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Re: Kvalitný robotický vysávač pre svokru
HellAngel: v AT je od 360 eur (https://geizhals.at/xiaomi-roborock-s5- ... 81236.html), amazon za 375 eur. Neviem ci sa oplati kvoli tym par euram riskovat pripadnu reklamaciu.
Inak S5 mam doma rok, pomerne slusna spokojnost (predtym Vorwerk VR100, ktory sme mali 4,5 roka, xiaomi je oproti nemu vyrazne vpred, ale neporovnavat to s VR300), mozno az na spolahlivost ulozenej mapy v poslednom obdobi, kedy sa predcasne vracal na nabijacku. Tak som tuto funkciu vypol a nanovo vzdy mapuje byt.
Inak, Vorwerk kupuje roboty od Neato a nasledne ich ciastocne upravuje.
Inak S5 mam doma rok, pomerne slusna spokojnost (predtym Vorwerk VR100, ktory sme mali 4,5 roka, xiaomi je oproti nemu vyrazne vpred, ale neporovnavat to s VR300), mozno az na spolahlivost ulozenej mapy v poslednom obdobi, kedy sa predcasne vracal na nabijacku. Tak som tuto funkciu vypol a nanovo vzdy mapuje byt.
Inak, Vorwerk kupuje roboty od Neato a nasledne ich ciastocne upravuje.
FVE 12.45 kWp V/Z
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
https://smartrobotreviews.com/reviews/r ... eview.html
Porovnanie S5 (S50 a S55 sa líšia len farbou biela vs čierna), S5max a S6..
Inak súhlasím s ostatnými, pred 2 týždňami som kúpil S50 a som spokojný- nepotrebujem veľa mopovať a bez rozpoznania miestností sa zaobídem
Porovnanie S5 (S50 a S55 sa líšia len farbou biela vs čierna), S5max a S6..
Inak súhlasím s ostatnými, pred 2 týždňami som kúpil S50 a som spokojný- nepotrebujem veľa mopovať a bez rozpoznania miestností sa zaobídem
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
ojoj, niekto tu je drsny ako kyblik gitu po ranu ... dakujem za vysvetlenie toho LDS ci ako to volas, este poprosim rozdiel medzi vysavanim a mopovanim, ci ako to nazyvaju ti cinania... jaj ci pockaj ... neodbavuj si prosim nejaky svoj komplexik na cudzich ... ja som lidar pouzival skor ako vobec prisli cele tieto vysavace a programoval SLAM skor ako si ty vedel o tych vysavacoch, to ze si si ty vyvodil, nieco co som nepovedal si nechaj. OK ?
Pri S55/S50 som nevychadzal len s tej "review", ale aj s udajov co nam ponukaju obchody ako GB/BG (S50/S55), kde nam tvrdia uplne rozdielnu vahu. Ako som pisal, ze som ho cerstvo objednal = nemam ho este doma = vychadzal som z dostupnych info ... ak su tam zle info, tak to je mi luto a nic s tym nezmozem a je mi luto ze som tu ludi zaviedol s "o dost lepsi"
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
riskovat v akom zmysle? GB ma reklamacne stredisko v spanielsku, takze rovnako ako kupou napriklad z amazonu, v pripade reklamacie posielas mimo slovenskomaniak napísal: ↑Ne 10. Nov, 2019, 11:34 HellAngel: v AT je od 360 eur (https://geizhals.at/xiaomi-roborock-s5- ... 81236.html), amazon za 375 eur. Neviem ci sa oplati kvoli tym par euram riskovat pripadnu reklamaciu.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
na tom shajekovom linku vyssie sa pise ze s55 vazi poloviculiqua1 napísal: ↑Ne 10. Nov, 2019, 01:33 s5/S50/S55 je jeden a ten isty vysavac. rozdiel medzi s50 a s55 je ten ze jeden je biely a jeden je cierny. to je vsetko. bodka. rovnake funkcie, rovnake parametre. to ze niekto otvori jednu random stranku, vidi tam rovnake parametre akurat pri s50 chyba par spomenutych funkcii a mysli si ze laser navigation a LDS je nieco ine tak to nie je boh vie co.
Spoiler: ukázať
Riskovať v zmysle že keď sa ti dačo pokazí, nemáš 2 roky záruku opravy/vrátenia plnej sumy. Mal som fitness náramok z Gearbestu kúpený minulý rok v akcii za 16€, po 7 mesiacoch sa pokazil a dostal som na výber vrátiť 7 dolárov na účet alebo zaplatiť 13 dolárov a pošlú mi nový. Ešte šťastie že som to zistil na takto lacnej veci, že nie je záruka ako záruka.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
ale ved to je normalne ze danu vec musis poslat predajcovi. Akurat je rozdiel kam to posielas. KOlko myslis, ze bude stat postovne ked to posles spet do amazonu?
a druha vec je, vies si predstavit kolkych chytrakov to skusa na nich s akoze pokazenym tovarom?
Naviac Xiaomi riesia uz aj v cechach. Je velmi pravdepodobne, ze by si reklamovany tovar posielal tam na obhliadku.
a druha vec je, vies si predstavit kolkych chytrakov to skusa na nich s akoze pokazenym tovarom?
Naviac Xiaomi riesia uz aj v cechach. Je velmi pravdepodobne, ze by si reklamovany tovar posielal tam na obhliadku.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Hell: priznavam, ze SK postovne do Amazonu netusim, ale zberne centrum je aj na SK, takze to mozno clovek ani neposiela do zahranicia. V AT je postovne na reklamaciu do amazonu zdarma (lebo amazon ma dohodu s kuriermi/postou), musis to iba zabalit a nalepit na balik ticket, ktory ti pride mailom. Aktualne takto isto reklamujem sluchatka (B&O H9i, kupovane cez Amazon), ale tam je servis vykonavany priamo B&O a identicky postup, neplatim postovne. Vseobecne sa tento postup tyka veci predanych z amazon skladu (sent from Amazon / sold by Amazon).
FVE 12.45 kWp V/Z
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
Suhlasim s tebou. Moj nazor je, treba si zvazit vsetky faktory a kupit tak. Ja som parkrat posielal reklamovany tovar v ramci EU a hzbeme sa v sume do 10€
GB ako som pisal ma reklamacne stredisko uz aj v EU, Xiaomi dokonca v cechach. Takze pripadne posielanie tovaru na reklamaciu ma netrapi, skor je ne zvazenie ta rocna zaruka.
GB ako som pisal ma reklamacne stredisko uz aj v EU, Xiaomi dokonca v cechach. Takze pripadne posielanie tovaru na reklamaciu ma netrapi, skor je ne zvazenie ta rocna zaruka.
Nebolo to Xiaomi ale Elephone. Nedali mi ani možnosť vrátiť im to a pošlú mi späť plnú cenu, len buď mi vrátia časť sumy alebo mi pošlú nový kus za doplatok - ako dôkaz že sa pokazilo som im poslal polminútové video ako sa to snažím nabiť a nejde, ktoré uznali, bez toho sa nechceli ani baviť o reklamácii. Potom som študoval podmienky a vysvitlo že mali rôzne podmienky vrátenia tovaru/peňazí podľa toho ako dlho od kúpy to je a ja som spadal do obdobia kde vracajú len časť (neviem ako je to teraz či sa to zmenilo alebo nie), preto vravím že nie je záruka ako záruka - ak to je mimo EÚ, treba dobre študovať reklamačné podmienky a nespoliehať sa na reklamné slogany.
Samozrejme nezávisle od toho je spoľahlivosť obchodu pri vybavovaní reklamácie, aj na SK sú s niektorými obchodmi dosť zlé skúsenosti, v tomto naopak bol Gearbest v pohode, plne v súlade s tým čo deklarovali v reklamačných podmienkach.
Inak sú firmy čo reklamujú tak že im ani nemusíš posielať tovar ak to má nízku hodnotu, hlavne kvalitní značkoví s dobrou podporou, napr. Kingston keď mi odišlo USB nechceli ani video ani pokazené USB, len sériové číslo a rovno poslali nové, dokonca USB3 pričom ja som mal pôvodne ešte USB2 verziu, ale samozrejme to je iný prípad keďže to nebol obchod ale priamo výrobca.
Samozrejme nezávisle od toho je spoľahlivosť obchodu pri vybavovaní reklamácie, aj na SK sú s niektorými obchodmi dosť zlé skúsenosti, v tomto naopak bol Gearbest v pohode, plne v súlade s tým čo deklarovali v reklamačných podmienkach.
Inak sú firmy čo reklamujú tak že im ani nemusíš posielať tovar ak to má nízku hodnotu, hlavne kvalitní značkoví s dobrou podporou, napr. Kingston keď mi odišlo USB nechceli ani video ani pokazené USB, len sériové číslo a rovno poslali nové, dokonca USB3 pričom ja som mal pôvodne ešte USB2 verziu, ale samozrejme to je iný prípad keďže to nebol obchod ale priamo výrobca.
S50 aj S55 je rovnaký minulé vianoce som mal doma oba jeden čierny druhý biely to je všetok rozdiel medzi nimi.
- drastyk
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Júl, 2011, 14:41
Mate niekto skusenosti s novym Xiaomi Mijia STYJ02YM V2 ?
Malo by to vediet vysavat aj mopovat. Za tu ceno to vyzera fajn.
Malo by to vediet vysavat aj mopovat. Za tu ceno to vyzera fajn.
Roborock s50 objednany (pre manzelku) pondelok 11.11 za 285e, doručeny v piatok 15.11. doručene kurierom.
Zatial spokojnost. Sice to nie je vysavanie na 100%, ale mozno na 80%, ale kedze si to clovek vie nastavit na viac krat tyzdenne, tak sa to vykompenzuje. Vysávanie je dosť dôkladne, vopcha sa vsade kde sa mesti, v spalni je to zlaticko ked pochodi aj pod postelou
Ostal som dost prekvapeny, ked som kontroloval zasobnik po vysavani miestnosti kde je velky koberec (isto si ho pamatate z davnejsich cias, taky ten cerveny zo vzormi), som nechapal kolko uvolnených stetiniek vysalo, bol plny zasobnik, az z neho trcalo (a to ho pravidelne vysavame klasickym vysavacom).
Mopovanie sklamanie, problem je hlavne v tom, ked sa s mopom otaca a v zakrute sa uvolnuju z mopu pozbierane necistoty.
Svokra bola na pozorovanie a tiez sa jej pozdaval, hlavne ked videla ako pracuje, kolko toho realne aj pozbiera bordelu... tak na 90% je asi uz nastavena na neho. Ale ona to asi zoberie u nas z Datartu kde to maju za asi 385e (kvoli zaruke).
Nasiel som dokonca na neho rozne nalepky, ktore ho premenia na Angry Birds, Mimona, R2D2 a pod., to by urobilo asi najvacsiu radost pre synceka.. manzelka nadsena z toho veľmi, nebola ze by jej po byte behal nahnevany vtak Na youtube som nasiel dokonca vide, kde ma robot pozmenený audio výstup na vtipné oznámenia v štýle StarWars a iné..akurát este neviem ako to nastavit, kedze apka moznost stiahnutia voic package neponuka, a nejaky Rus to vo videu rucne stahoval cez spravcu suborov do robota..
Este raz dakujem za pomoc a rozne rady čo ste mi poskytli. Vysávaniu zdar
Zatial spokojnost. Sice to nie je vysavanie na 100%, ale mozno na 80%, ale kedze si to clovek vie nastavit na viac krat tyzdenne, tak sa to vykompenzuje. Vysávanie je dosť dôkladne, vopcha sa vsade kde sa mesti, v spalni je to zlaticko ked pochodi aj pod postelou
Ostal som dost prekvapeny, ked som kontroloval zasobnik po vysavani miestnosti kde je velky koberec (isto si ho pamatate z davnejsich cias, taky ten cerveny zo vzormi), som nechapal kolko uvolnených stetiniek vysalo, bol plny zasobnik, az z neho trcalo (a to ho pravidelne vysavame klasickym vysavacom).
Mopovanie sklamanie, problem je hlavne v tom, ked sa s mopom otaca a v zakrute sa uvolnuju z mopu pozbierane necistoty.
Svokra bola na pozorovanie a tiez sa jej pozdaval, hlavne ked videla ako pracuje, kolko toho realne aj pozbiera bordelu... tak na 90% je asi uz nastavena na neho. Ale ona to asi zoberie u nas z Datartu kde to maju za asi 385e (kvoli zaruke).
Nasiel som dokonca na neho rozne nalepky, ktore ho premenia na Angry Birds, Mimona, R2D2 a pod., to by urobilo asi najvacsiu radost pre synceka.. manzelka nadsena z toho veľmi, nebola ze by jej po byte behal nahnevany vtak Na youtube som nasiel dokonca vide, kde ma robot pozmenený audio výstup na vtipné oznámenia v štýle StarWars a iné..akurát este neviem ako to nastavit, kedze apka moznost stiahnutia voic package neponuka, a nejaky Rus to vo videu rucne stahoval cez spravcu suborov do robota..
Este raz dakujem za pomoc a rozne rady čo ste mi poskytli. Vysávaniu zdar
CASE CoolerMaster RC-690-KKN1 PSU SuperFlower 650W Gold MB MSI Z97 Gaming 3 CPU Intel i5-4690k + SCYTHE Mugen MAX GPU ASUS Strix GTX 970 RAM Kingston 2x8GB HyperX SSD Samsung 840 EVO 240GB + 500GB HDD WD Black 1TB + 2TB Monitor NEC EA244WMi TV Samsung UE48H6470 PhoneOnePlus 8 Pro 256GB/12GB
Určite si chybu nespravil mi ho máme rok, a pracuje každý deň dva krát. Žena spokojná pod posteľou už nieje žiadny bordel kvalitné pozbiera aj zvyšky jedla po deťoch ktoré postrkaju popod gauč
Tak isto ho dostala na Vianoce minulý rok aj moja mám, a tiež spokojná. Až na ten mop tomu človek nemá čo vytknúť, na mopovanie je ježiško pripravený tento rok
Tak isto ho dostala na Vianoce minulý rok aj moja mám, a tiež spokojná. Až na ten mop tomu človek nemá čo vytknúť, na mopovanie je ježiško pripravený tento rok
Dik chalani za reporty
Otazka teda znie co s tym mopovanim? Ako to riesite? Su nato lepsie stroje? Ci vobec iny typ stroja? Alebo naj rucne.
Otazka teda znie co s tym mopovanim? Ako to riesite? Su nato lepsie stroje? Ci vobec iny typ stroja? Alebo naj rucne.