E10 nesplna poziadavky, ktore chce.
Za cenu K3 toho vela nie je co by malo prepinac vystupu. Z toho najlacnejsieho mi napada Sabaj D4.
DAC (USB) do 120 EUR [EDIT: do 200 EUR]
- Danix64
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 12. Máj, 2008, 14:00
Re: DAC (USB) do 120 EUR
Dakujem ludia za odpovede!
Teraz momentalne som na tom takto: Topping DX3 Pro vs Loxije D30
Uz sa len rozhodnut medzi tymi dvoma, drahsi Topping ma sice aptX HD, ale myslim si, ze asi asi nebudem pocut rozdiel (nemam nejake high-end sluchadla/repro).
Teraz momentalne som na tom takto: Topping DX3 Pro vs Loxije D30
dadik08 - pozeral som na ten Loxjie D30, za tu cenu je to asi jedno z najlepsich zariadeni co sa tyka pomer cena/vykon/features.dadik08 napísal: ↑So 09. Jan, 2021, 23:56 audiophonics.fr. ale tam stoji 219 + 18e doprava. Vcera mi odtial dorazil Loxjie D30 a zatial mu nemam co vytknut. Ma USB, opticky koaxial vstup (len 1 oproti DX3 Pro) Spolu s dopravou stal 180e. Posielaju to pomomcou sluzby Colissimo, co by mala byt francuzska posta. U nas mi to doniesol kurier DPD.
Uz sa len rozhodnut medzi tymi dvoma, drahsi Topping ma sice aptX HD, ale myslim si, ze asi asi nebudem pocut rozdiel (nemam nejake high-end sluchadla/repro).
Re: DAC (USB) do 120 EUR [EDIT: do 200 EUR]
Topping by mal mat aj vykonnejsi zosilnovac.
Spoiler: ukázať
- Danix64
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 12. Máj, 2008, 14:00
Ano, som si toho vedomy. Keby ze mam neviem kolko stoviek Ohmove sluchadla, tak uz by trebalo silnejsi, idealne samostatny (dedikovany) zosilnovac. Ci sa mylim?
Zosilovac v Toppingu je vykonny a potiahne v podstate lubovolne sluchadla.
FiiO Q1 Mark II pro iPhone toto mám ja a spokojnosť