Zmeny/pripomienky/nápady
- Hexaris
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 11. Júl, 2019, 19:35
Re: Zmeny/pripomienky/nápady
@Molnart: no taky je asi trend. Mne chyba mp3 aj had, ja som s nimi nikdy nemal problem . Trochu mi to pripomina jedno forum kde odislo niekolko ludi a jeden z nich bol MS cert., uplne AD guru a to skrz mladez co sa postupne registrovala a nevedela sa vspratat do koze. Uz sme ho nedokazali dostat spat. Obavam sa, ze to je asi vsade rovnake. Vacsina skonci na serverfault a pod. Ja drzim tomuto foru palce, ale vidim to na ludoch z branze, ze na podobne forum nechodia lebo nemaju nervy sa s niekym natahovat (nebavim sa o konstruktivnej kritike). A priznavam, ze sme obcas divni ...
Ja ked budem vediet poradim kdekolvek, ale uz sa to obcas obratilo proti mne ... mnau
A suhlasim s tou dark theme, kludne nech si prebera stav z OS, nie vzdy mam moznost mat chrome a instalovat doplnky.
Nemali ste niekedy uvahu prejst na xenforo alebo nieco ine? Ak by slo o love tak vyzbierame
Ja ked budem vediet poradim kdekolvek, ale uz sa to obcas obratilo proti mne ... mnau
A suhlasim s tou dark theme, kludne nech si prebera stav z OS, nie vzdy mam moznost mat chrome a instalovat doplnky.
Nemali ste niekedy uvahu prejst na xenforo alebo nieco ine? Ak by slo o love tak vyzbierame
Your value does not decrease because of someone's inability to see your worth.
BOOK: MB Air M1 2020 AMP: Topping DX3Pro+ HEADPHONES: HiFiMAN HE400SE
BOOK: MB Air M1 2020 AMP: Topping DX3Pro+ HEADPHONES: HiFiMAN HE400SE
Boli viac krát úvahy o všeličom ... Problém skoro vždy boli love plus ľudia k tomu ... Sme malá špecifická komunita, ktorá na našom trhu asi nikdy nebude mať postavenie, aby aspoň zarobila na chod redakcie a celého systému. Tak to bohužiaľ je ...
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Hodit forum do anglictiny respektive zacat eng vetvu pod eng domenou by mohlo byt perspektivne? Mozme ako clenovia prislubit uvodnu aktivitu, teoreticky by kazdy mohol prelozit nejaku temu...
Pracujem s tym ze ITckari vedia po anglicky.. ale to je asi prilis dreamy.
Vo svete je veľa podobných projektov, ktoré majú už nejaké meno a tlačiť sa medzi nich mi príde už trocha neskoro a diskutovanie na fóre už nie je "IN", lebo sú populárne iné platformy, ktoré prebrali prvenstvo ...
Asi tak.
Z môjho pohľadu čo by možno stálo za zváženie:
1. Technologicky zmodernizovať fórum
2. Pravidelne organizovať zaujímavé akcie/súťaže. Môže ísť o OC súťaže s kategóriami aby sa mohol zapojiť skoro každý, beauty súťaže (skrinka, celý build, celý kútik...), modding súťaže, tvorivé súťaže (DIY alebo grafika), súťaže/tématické akcie/len tak chill v hrách (viem že dačo sa organizuje na discord ale to je mimo fóra - možno by stálo za zváženie prepojiť to aj v súvislosti s modernizáciou fóra)... predstavivosti sa medze nekladú a čím pestrejšie tým lepšie. Nemusia byť ani neviemaké hodnotné výhry, hlavne ide o tú súťaživosť, si pamätám na tú OC súťaž čo ste zorganizovali a bolo to kopec zábavy snažiť sa vyžmýkať z CPU maximum čo dá, teda aspoň pre mňa ako súťažiaceho.
Z môjho pohľadu čo by možno stálo za zváženie:
1. Technologicky zmodernizovať fórum
2. Pravidelne organizovať zaujímavé akcie/súťaže. Môže ísť o OC súťaže s kategóriami aby sa mohol zapojiť skoro každý, beauty súťaže (skrinka, celý build, celý kútik...), modding súťaže, tvorivé súťaže (DIY alebo grafika), súťaže/tématické akcie/len tak chill v hrách (viem že dačo sa organizuje na discord ale to je mimo fóra - možno by stálo za zváženie prepojiť to aj v súvislosti s modernizáciou fóra)... predstavivosti sa medze nekladú a čím pestrejšie tým lepšie. Nemusia byť ani neviemaké hodnotné výhry, hlavne ide o tú súťaživosť, si pamätám na tú OC súťaž čo ste zorganizovali a bolo to kopec zábavy snažiť sa vyžmýkať z CPU maximum čo dá, teda aspoň pre mňa ako súťažiaceho.
Spoiler: ukázať
ked vies anglicky, nepojdes na nejake random forum, dneska je doba redditu zial bohu a fora vymierajuJednoduska napísal: ↑Ne 31. Jan, 2021, 09:01 Hodit forum do anglictiny respektive zacat eng vetvu pod eng domenou by mohlo byt perspektivne? Mozme ako clenovia prislubit uvodnu aktivitu, teoreticky by kazdy mohol prelozit nejaku temu...
nemyslim si zeby nejaka modernizacia nieco zmenila. najdolezitejsie je asi udrzat komunitu, akonahle komunita drzi pokope, tak aj nejake sutaze ako su spomenute nie su problem, ludia sami ponuknu ceny na vyhru.. vidim to v roznych diskord komunitach
co sa stalo s hadom?
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
A co sa stalo s mp3turbo ? Som si to schvalne teraz pozrel a zmizol doslova zo dna na den ...
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
turbo co som pozeral davnejsie bol stale velmi aktivny na autobazar.eu, snake funguje na reddite. asi ich to uz tu nebavilo.
proti snejkovi sa spikol realizacny tim pretaktu
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
super akcie boli LAN party. Tam sme sa s vela uzivatelmi aj spoznali osobne. Aj ked uz mam rodinu a ine povinosti, na taketo stretko by som si cas nasiel.
Mp3 je skoda, tak isto aj Hada. Co sa tykalo istej odbornosti, je nenahraditelny. Len obcas to spravanie Urcite, ale odchod takychto ludi foru uskodi. Na druhej strane, fora ako toto zanikaju. Jednak su ine platformy, a po druhe tak ako pisal wingo, muselo by sa tu realne nieco diat. Nieco co pritiahne ludi sem a zostanu tu a budu svojimi prispevkami to tu zivit.
Napriklad aj take XDA uz nie je to co byvalo.
Mp3 je skoda, tak isto aj Hada. Co sa tykalo istej odbornosti, je nenahraditelny. Len obcas to spravanie Urcite, ale odchod takychto ludi foru uskodi. Na druhej strane, fora ako toto zanikaju. Jednak su ine platformy, a po druhe tak ako pisal wingo, muselo by sa tu realne nieco diat. Nieco co pritiahne ludi sem a zostanu tu a budu svojimi prispevkami to tu zivit.
Napriklad aj take XDA uz nie je to co byvalo.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Turbo schytal permaban ak si dobre vybavujem, Snake padol do nemilosti alebo take cosi.
Viem ze otckoval v crypto teme a par ludom sa to nepacilo tak odisiel.
.