lebo chce riesit prijem signalu cez cardshare alebo podobnu sluzbu a potrebuje samotzrejme okrem satelitneho signalu aj internet
cisto k sateltitnemu setoboxu, ktory ma prijem zo satelitu a vyzaduje dekodovaciu kartu (skylink, orange, telekom, antik...) nepotrebuje na spracovanie alebo dekodovanie programov pripojenie k internetu.
Zapojenie set top boxu do siete Antik
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Zapojenie set top boxu do siete Antik
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 02. Feb, 2021, 22:03
YTdecoy: Ten switch zapájal Antik, neviem či to môžem len tak odpojiť a použiť namiesto toho router.
Jerry: Asi to nechám tak ako je, cez router Už ma to nebaví a ani do toho nerozumiem.
Jerry: Asi to nechám tak ako je, cez router Už ma to nebaví a ani do toho nerozumiem.
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Osobne mam cardshare aj iptv na vu+ zero, len je potrebne zohnat playlist iptv kanalov poskytovatela a prekonvertovat do enigmy, nic tazke.
Ale ked chcem nieco taketo, tak si uz kupim linux box a nie hento prditko
Ale ked chcem nieco taketo, tak si uz kupim linux box a nie hento prditko
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
preto som sa pytal co vlastne kupil, lebo ani sam zrejme nevie ako funguje to co zakupil
Vyriešené, môžeme lock ...pr3t4kt0v4n13 napísal: ↑Št 04. Feb, 2021, 11:01 YTdecoy: Ten switch zapájal Antik, neviem či to môžem len tak odpojiť a použiť namiesto toho router.
Možno by si mohol, ale záleží od toho čo je tam nastavené, každopádne pokiaľ tomu dobre nerozumieš, nechaj to tak ako to je
Dobre robíš, keď to funguje buď rád a nešparaj zbytočne do toho