https://www.alza.sk/datacom-drat-cat5e- ... HkEALw_wcB
Napriklad
Foilded vs Shielded
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Foilded vs Shielded
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper
- Hexaris
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 11. Júl, 2019, 19:35
https://www.tesshop.sk/sietove-prvky-la ... c2021.html solarix pvc+pe je vonku roky a drzi vyborne.
Your value does not decrease because of someone's inability to see your worth.
BOOK: MB Air M1 2020 AMP: Topping DX3Pro+ HEADPHONES: HiFiMAN HE400SE
Oba káble ti pôjdu roky ... Do 100 metrov uplne bez problémov, ja mám také aj 150 metrov a fungujú gigovo len taký rachot ...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
chaloši, toto je kabel do vonkajsieho prostredia : https://www.tesshop.sk/commscope-d-036- ... d8100.html
ked ti zhoria aktivne prvky (switche atd), tak si spomen na moje slova. Teda vlastne pismenka.
ked ti zhoria aktivne prvky (switche atd), tak si spomen na moje slova. Teda vlastne pismenka.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Bavíme sa o metalike, samozrejme že keď dáš optiku, tak všetko spojené s búrkou, prepätim, zemetrasenim, slnečnou erupciou, pôvodnami, radiácia, vymretie obyvateľstva atď. odpadá ... Na optiku ale potrebuješ ďalšie prvky, ktoré musí niekto zaplatiť. Natiahnutá metalika je len cvak cvak konektor a všetko funguje.
Áno, switche aj iné zariadenia horia keď sa vyskytne nejaká pohroma popísaná vyššie a keď sa zadarí, tak to aj celkom bolí peňaženku ...
Áno, switche aj iné zariadenia horia keď sa vyskytne nejaká pohroma popísaná vyššie a keď sa zadarí, tak to aj celkom bolí peňaženku ...
- Hexaris
- Sponzor fóra gold
Ano aj nie, ak mas full ODU tak ci tak k nej musis dostat 48V. Aby sme si rozumeli ak ide o prepojenie switchov ktore ale nie su vonku (pripadne su v outdoor racku a el. privod nejde subezne) je to podstatny rozdiel. A suhlasim, ze dat von je lepsie vlakno. Ako na uroven koaxu u gsm kde je grounded chranicka s med. opletom to nema a cena samozrejme je uplne mimo ...
Juraj vlastne tusim ani nepovedal na co to planuje ...
edit: patrilo pre turba
edit c.2 a skusenosti mame bohate s bleskom a niekedy zistis, ze financne je lacnejsie aj po pohrome to vymenit. To neni navod setrit, ale obcas to tak je
Juraj vlastne tusim ani nepovedal na co to planuje ...
edit: patrilo pre turba
edit c.2 a skusenosti mame bohate s bleskom a niekedy zistis, ze financne je lacnejsie aj po pohrome to vymenit. To neni navod setrit, ale obcas to tak je
Krásna debata by bola niekde pri ohníku v kruhu ... Už to vidím, len kopec ľudí by ani nemalo páru o čom sa tam bavíme ... Zážitkov máme každý asi dosť, aj s burkami, aj s indukovaným bordelom, aj všeličím ...
Inak dobrá zmienka o tom koaxe, nerobil som to veľa krát, ale videl xy krát a tam keď príde vážne hoci čo, tak proste spoj, alebo rádio ide bez výpadku a ani nevie že do stožiara si uľavil blesk
Samozrejme za predpokladu, že sú dodržané všetky inštalačné postupy, tienenia do správnej dĺžky od konektoru atd. ... Je to krása.
Edit: Juraj nám nakoniec povie, že si robí prepoj z domu do garáže ...
Samozrejme v dobrom myslené
Inak dobrá zmienka o tom koaxe, nerobil som to veľa krát, ale videl xy krát a tam keď príde vážne hoci čo, tak proste spoj, alebo rádio ide bez výpadku a ani nevie že do stožiara si uľavil blesk
Samozrejme za predpokladu, že sú dodržané všetky inštalačné postupy, tienenia do správnej dĺžky od konektoru atd. ... Je to krása.
Edit: Juraj nám nakoniec povie, že si robí prepoj z domu do garáže ...
Samozrejme v dobrom myslené
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
ved prave preto ze my co mame zazitky... my uz vieme. A ti ostatni bud si nechaju poradit alebo...
Nie, tema zdaleka nie je natolko jednoducha ako "uzemnit len jednu stranu a vyriesene navzdy".
Z mojej strany asi uz bude šicko... ta ňe ?
Nie, tema zdaleka nie je natolko jednoducha ako "uzemnit len jednu stranu a vyriesene navzdy".
Z mojej strany asi uz bude šicko... ta ňe ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- Hexaris
- Sponzor fóra gold
Jasne ze to neni vselek, ale skrz rusenie a potencial to vie pomoct. Uz mam ale pocit, ze kradneme temu a breptame si pre seba ...