TV - Android TV BOX
Re: TV - Android TV BOX
Vsak mi box s dava 4k netflix, nevidim najmensi dovod riesit random china krabicky o.O
Ked nepotrebuje 4k tak lacnejsi mi tv stick. Mackopsy s rbpi su sprostost. Alebo hocico s normalnym androidom. Nech to ma android tv a je vybavene.
Ked nepotrebuje 4k tak lacnejsi mi tv stick. Mackopsy s rbpi su sprostost. Alebo hocico s normalnym androidom. Nech to ma android tv a je vybavene.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
precitaj si co pisal wingo vyssie aby si vedel co ta caka. resp. urcite si pozri videorecenziu co je linknuta v tej tabulke. pozadujes aby ti na tej krabicke isli konkretne aplikacie, ak nenatrafis na nikoho kto by konktretne ku krabicku mal tak to zistis az ked ti to prislo
Spoiler: ukázať
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
mne slo len o to, ze Samsung Tv nema android TV ale ich, ale su tam Netflix, YT a pod.... islo mi len o rychlost (TV je niekedy zaspata, setobox od UPC este horsi).
UPC go a Antik Go appka je len pre androdi TV alebo apple TV, preto som myslel, ci to nepojde s nimi sviznejsie. Celkom sa mi pozdava Apple TV
UPC go a Antik Go appka je len pre androdi TV alebo apple TV, preto som myslel, ci to nepojde s nimi sviznejsie. Celkom sa mi pozdava Apple TV
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
pomala bude casom aj android krabicka, shield tv tiez nie je ziadny blesk, a obcas dokaze celkom slusne lagovat. apple tv na tom bude najlepsie, ale stoji 200 eur a musis si zistit ci tam su dostupne appky ktore potrebujes
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 10. Júl, 2010, 22:21
Za mna ta krabicka z Ali + Kodi + doplnky a mas vystarane. Neriesis HBO filmy, Markiza archiv atd. Vsetko najdes, ak chces. Fungujem na tom par rokov a neviem si vynachvalit. Doma mam dve krabicky z Ciny aj slabu prvu , ktoru ma syn na tv vo svojej izbe a novsiu rychlejsiu mam v obyvacke.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Apr, 2021, 21:24
Suhlas s @roman11 . Kodi + doplnok je pre mna top riesenie. Ale teraz by som nebral random noname cinsky box ked je nedostatok cipov. Stava sa, ze objednas Amlogic s905x3 a pride ti S912 (starsia generacia, proste co je na sklade). Skor znackove a drahsie (Ugoos atd) alebo nejake SBC (Odroid, Khadas) a dat tam CoreELEC
- Lord Anakin
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Apr, 2008, 14:00
Takze cinsku krabicku ma nastastatie kamarat ... aj ked 2 roky dozadu kupovanu vyzera ze je to stale rovnaky kus len sw bude asi starsi ... cize budem si to mohol vyskusat aj s klavesnicou ...
Podmienka celkovo je ziadne kable , provider je UPC (240/30 namerane hodnoty real) a na pozeranie TV sa pouziva Samsung kde vsetko ide podla mna plynule a TV je cez lepsia.tv kde som prekvapeny ze je to ovela krajsie a lepsie ako TV od slovanetu
s Kodi nemam ziadne skusenosti
Podmienka celkovo je ziadne kable , provider je UPC (240/30 namerane hodnoty real) a na pozeranie TV sa pouziva Samsung kde vsetko ide podla mna plynule a TV je cez lepsia.tv kde som prekvapeny ze je to ovela krajsie a lepsie ako TV od slovanetu
s Kodi nemam ziadne skusenosti
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Len teda pozor, Magio GO (ak to je ta verzia zadarmo ku beznej Magio telke) blokuju na neoriginalnych boxoch aj TV, teda tlacia na to, aby si si prenajimal ten ich box za 2e .. uz kopec znamych odstrihli od sekundarnej TV tymto tahom. Mojim susedom na Mi Box S to este funguje, ale tiez uz len cakam kedy ich odstrihnu a budu musiet zacat prenajimat ten telekom shit
-
- Používateľ
Teraz som objednal toto:
https://www.banggood.com/A95X-F4-Amlogi ... rrency=EUR
Ja mam predchodcu S905X3 a parada. Toto bude este lepsie.
https://www.banggood.com/A95X-F4-Amlogi ... rrency=EUR
Ja mam predchodcu S905X3 a parada. Toto bude este lepsie.
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
oplati sa to vobec ? ked s postou, clom a dph ta vyjde ako jazdeny apple TV ?
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Používateľ
Ziadne clo, dph. Kurierom rovno domov.
-
- Používateľ
Doprava Bangood Express - privezie kurier.