Odolny telefon
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Odolny telefon
Nekupuj odolny telefon v tejto cene. Konstrukcne su bieda a po par mesiacoch bude tak sekat a lagovat, ze jeho pouzivanie bude za trest. Ja by som siel napriklad poco x3 pro a vlozit ho do nejakeho odolneho obalu co splna aj IP krytie
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Svagor ma CAT S52. Jemu bežný telefón vydrží tak pol roka. Mal nejaký Samsung na tom som menil dva krát displej, potom Xiaomi A2 tuším na tom som som mu ja dva krát menil a raz on.
Teraz má ten CAT a rok ho má a zatiaľ rozbité dve ochranné sklá. Hovoril, že to obstojne fotí, rýchlosť tiež celkom OK. Samozrejme nemá to výkon bežného smartfónu v rovnakej cenovej kategórii ale už to nieje tak pomalé, neodladené ako to bývalo.
Teraz má ten CAT a rok ho má a zatiaľ rozbité dve ochranné sklá. Hovoril, že to obstojne fotí, rýchlosť tiež celkom OK. Samozrejme nemá to výkon bežného smartfónu v rovnakej cenovej kategórii ale už to nieje tak pomalé, neodladené ako to bývalo.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
problem su aj aftermarket displeje, puknu hned ako nanich zle pozries, nehovoriac o technologii lepenia k ramu (ci s novym ramom, alebo na stary ram)
neplati napr pri originalnych samsung service packoch apod.
neplati napr pri originalnych samsung service packoch apod.
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
Ja by som išiel do
https://m.alza.sk/samsung-galaxy-xcover ... 364985.htm
Je to celkom nový kúsok, ma rozumnú hmotnosť, updaty a aj cena je priaznivá.
https://m.alza.sk/samsung-galaxy-xcover ... 364985.htm
Je to celkom nový kúsok, ma rozumnú hmotnosť, updaty a aj cena je priaznivá.