Presne ako sa vyssie pise. Znamy preberal byt v ramci developerskeho projektu (Praha) a bolo tam pomerne vela vad.
Chcel aby to developer fixol. Developer mu naznacil, ze iba urcite veci je ochotny fixnut a ze nema problem mu vyplatit zalohu, hoci mu da aj uroky podla trznej sadzby
Kupoval som byt v Brne a za 1 rok to maju dostavat. Uz teraz sa psychicky pripravujem na to ci to vlastne dostavaju a ako.
Kupna zmluva - platba o ktorej sme neboli informovany
- Matej.T
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Mar, 2011, 22:09
Re: Kupna zmluva - platba o ktorej sme neboli informovany
Macbook Pro 2.4/8/256 (Late 2013) + Samsung Galaxy S9 Midnight Black DUOS
Gaming: Intel i5 8600k | delid by Gabo |+ Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + LG 27GL850 + Corsair K70 RGB + Logitech G403
HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360
Gaming: Intel i5 8600k | delid by Gabo |+ Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + LG 27GL850 + Corsair K70 RGB + Logitech G403
HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360
- Matej.T
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Mar, 2011, 22:09
Primarne sreality.cz a reality.idnes.cz.
Pre rapidnym zvysenim sadzieb sa vela projektov nedostalo ani na tieto portale.
Ja som rezervoval byt 30 min po uverejneny (neverejna ponuka pre registrovanych zaujemcov, release 16:00), pricom takmer vsetko bolo este ten den zarezervovane. Co zostalo, tak nasledujuci den stalo o 4-7% viac. Situacia december 2021.
Pre rapidnym zvysenim sadzieb sa vela projektov nedostalo ani na tieto portale.
Ja som rezervoval byt 30 min po uverejneny (neverejna ponuka pre registrovanych zaujemcov, release 16:00), pricom takmer vsetko bolo este ten den zarezervovane. Co zostalo, tak nasledujuci den stalo o 4-7% viac. Situacia december 2021.
Macbook Pro 2.4/8/256 (Late 2013) + Samsung Galaxy S9 Midnight Black DUOS
Dnes sa s nimi stretame, vytiahli sme na nich v telefonate to, ze ZoBKZ ma clanok, ze cena je konecna a jedine spomenute poplatky navyse su spravne (kataster atd.). Predajca si ocividne uvedmomil, ze sme podla vsetkeho v prave, snazil sa to zahrat na developera a pravnikov. Uvidime, co dosiahneme.
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Bolo by zaujímavé o tom informovať aj susedov, respektíve ich pohľad. percentuálne koľko ľudí to zaplatí bez zaváhania?
To netusim, ale ohanali sa tym. Ze vraj standard, ini podpisali. Ked su blbi, to je ich problem...
Riesime to uz s ich advokatom a hladame si vlastneho. Ta zmluva by nepresla ani ako referat na strednej. Nasli sme tam este dalsie problemy, niektore dost zavazne. Uvidime, ako dopadneme, ale budem priebezne informovat
Riesime to uz s ich advokatom a hladame si vlastneho. Ta zmluva by nepresla ani ako referat na strednej. Nasli sme tam este dalsie problemy, niektore dost zavazne. Uvidime, ako dopadneme, ale budem priebezne informovat
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
to je najlepšia výhovorka odrbávačov, že iní sa nechali pokojne odrbať tak čo ty vymýšlaš?!
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
materik aky projekt? posli kludne do spravy. je to velmi nestandartne co si pozaduje a nie je to urcite mala suma, volis radsej 300e dat prvnikovi ako 1300 im zmrdom. ale bolo ano v spravach uz tiez ze developeri si mozu dat klauzulu do KZ ze im stupli naklady ci material ci praca, ale napr J&T nema take klauzuli, na jesen mi maju odovzdat byt v BA ta som uber zvedavy.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
@stefan222 poslal som ss. Je to divne a trochu smiesne. Manzelka pracuje pre dost velkeho developera aktivneho v BA. Mal som moznost vidiet ich zmluvy, preberacie protokoly, sposob riesenia reklamacii a odstranovania technickych nedostatkov. To, co predvadzaju v PO je vysmech. Smutne je, ze to vyzera byt standard malych developerov. Znamy preberal byt od maleho developera v jednom z BA satelitov a vravel, ze katastrofa. Tym, ze je stavbar, tak si to tam chodil kontrolovat sam a ukolovat stavbarov :/
@Jednoduska K tomu informovaniu susedov. Pozorujeme zmenu tonu a pristupu, asi sa obavaju, ze ak sa to rozkrikne, moze sa im to zosypat.
@Jednoduska K tomu informovaniu susedov. Pozorujeme zmenu tonu a pristupu, asi sa obavaju, ze ak sa to rozkrikne, moze sa im to zosypat.
ja som zmluvu nechal vzdy pozriet pravnikom a skonzultovalmaterik napísal: ↑Pi 18. Mar, 2022, 10:40 To netusim, ale ohanali sa tym. Ze vraj standard, ini podpisali. Ked su blbi, to je ich problem...
Spoiler: ukázať