Webhosting
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Re: Webhosting
aha no tak to bude najskor opcache, ktora na disk absolutne nema vyznam, ale toto pre weby nestaci, potrebujes aj normalnu cache, ktora ti bude riesit generovanie statickeho html zo stranok, pre WP napriklad W3 Total Cache alebo jednoduchsi WP Super Cache (ak by si siel na HC/Exon, tak litespeed toto ma v sebe)
Spoiler: ukázať
- commodore64
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 15. Sep, 2009, 19:05
@lepermessiah Takze ergo "LiteSpeed" je nieco ako Super Cache? Ze premiena PHP na static html? Ak som to teda spravne pochopil, SuperCache a jemu podobne premiena obsah, ktory nie je priamo zavisly na PHP funkciach (napr. pri zalogovanych useroch) na static HTML. To sa tyka prakticky vsetkych beznych prezentacnych webov.
Ja som uz prakticky rozhodnuty na HostCreators - najprv na bezny hosting a pozdejsie na PROFI s LiteSpeedom. A mozno ak by som mal narocneho zakaznika, tak ho rovno preposlem na Exon. A myslim, ze takeho aj mam v portfoliu.
Ja som uz prakticky rozhodnuty na HostCreators - najprv na bezny hosting a pozdejsie na PROFI s LiteSpeedom. A mozno ak by som mal narocneho zakaznika, tak ho rovno preposlem na Exon. A myslim, ze takeho aj mam v portfoliu.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
ano, LiteSpeed riesi page cache, no riesi to uz na urovni servera (je k tomu pre WP potrebny litespeed plugin, free). Je to na rovnaky ucel ako WP Super Cache ale je to neporovnatelne vo vykone. Ak si doteraz nemal ziadnu cache tak to si mozes tlieskat, ze si na elbia vydrzal tak dlho