Ako spoznať kartu po mining-u? Dá sa to?
- molnart
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: Ako spoznať kartu po mining-u? Dá sa to?
mineri dokladne precistuju pouzivane GPU takze budu cistejsie ako nove https://twitter.com/I_Leak_VN/status/15 ... -market%2F
Spoiler: ukázať
Nijak,mp3turbo napísal: Št 10. Nov, 2022, 20:35 >> Na starsich modeloch, hlavne myslim RX480 a spol. sa casto flashovali biosy a upravoval memory timing, ale neviem do akej miery je to overitelne.
nie je to overitelne pretoze pred predajom kazdy naprdel naspat originalny "bios".
ja som pri predaji RX580 vrátil stock BIOS. Keďže ty nepoznáš CRC sum, teda povodnú, nemáš šancu iba servis... A pokiaľ viem, tak tie karty ešte idú, aj som ich predával s 1-r zárukou vtedy.
Naposledy upravil/-a CageJ v Pi 11. Nov, 2022, 00:57, upravené celkom 2 krát.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 11:07
vo vseobecnosti by som nekupil kartu ktora uz nema zaruku a ked naozaj za symbolické peniaze....
ty ktorý sa tazeniu venovali profi tu kartu vedia tak pekne vycistiť flash biosu proste za mna by som neriskoval a ked tak jedine aspon polroka nech ma este ofiko zaruku....
ty ktorý sa tazeniu venovali profi tu kartu vedia tak pekne vycistiť flash biosu proste za mna by som neriskoval a ked tak jedine aspon polroka nech ma este ofiko zaruku....
CPU intel core i5 13600K
MB: asus rog strix b660-a gaming wifi D4
cpu cooler : Noctua NH-D15 chromax.black
grafika : MSI GeForce RTX 4070 Ti VENTUS 3X 12G OC
zdroj : Corsair HX1000i (2022)
Seagate SSD FireCuda 530 1TB M.2 2280 PCIe Gen4 NVMe (r7300MB/s, w6000MB/s)
2x16GB 3600MHz. CL16 FURY Renegade Black Kingston
MB: asus rog strix b660-a gaming wifi D4
cpu cooler : Noctua NH-D15 chromax.black
grafika : MSI GeForce RTX 4070 Ti VENTUS 3X 12G OC
zdroj : Corsair HX1000i (2022)
Seagate SSD FireCuda 530 1TB M.2 2280 PCIe Gen4 NVMe (r7300MB/s, w6000MB/s)
2x16GB 3600MHz. CL16 FURY Renegade Black Kingston
- vavrapeter
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 26. Apr, 2011, 22:15
Ja osobne by som v dnešnej dobe DLSS a podobných fičuriniek do GTX karty už nešiel.
Ďakujem, videl som aj umývanie MB, GPU a RAM v umývačke riadu, dva cykly, osušiť a ideš
Nakoniec som kúpil tu na fóre od Simpsona ročnú GTX1660Ti za 130€, odskúšaná (aj teploty v Benchmarkoch), ide OK, takže spokojnosť (verím že bude bežať aj naďalej)
Hej tie ceny, videl som RTX3050 za 300€ jazdenku a RTX3060 za 319€, do kompu sme mali strop za GPU 140€

Nakoniec som kúpil tu na fóre od Simpsona ročnú GTX1660Ti za 130€, odskúšaná (aj teploty v Benchmarkoch), ide OK, takže spokojnosť (verím že bude bežať aj naďalej)
Hej tie ceny, videl som RTX3050 za 300€ jazdenku a RTX3060 za 319€, do kompu sme mali strop za GPU 140€
...the most important is justice...
ultrazvukovy umyvaci proces sa vo vyrobe pouziva, ale je to zalozene na roztoku izopropylu. za ucelom zmytia tavidla atd.
urcite nie tablety do umyvacky
je to agresivna chemia, risk korozie a zlyhani komponentov casom... niektore komponenty sa nesmu vobec umyvat.
urcite nie tablety do umyvacky

Ne ne, chalan do umývačky nedával žiadnu chémiu, proste len horúca voda. Ja by som to samozrejme nikdy neskúšal, ale dosť ma to prekvapilo 

...the most important is justice...
Vacsina elektroniky ktoru sa mi podarilo utopit fungovala. Skapala az tak pol roka-rok neskor ked to zoxidovsalo