vyber noveho vozidla || alternativy k Volvo V60
Re: vyber noveho vozidla || alternativy k Volvo V60
RAV4
alebo akákoľvek TOYOTA - termíny dodania dobré a majú nízke emisie
Prispieva ti na to nejak firma ?
alebo akákoľvek TOYOTA - termíny dodania dobré a majú nízke emisie
Prispieva ti na to nejak firma ?
Spoiler: ukázať
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
viem ze vykon sam o sebe je len cislo1adad1 napísal: ↑St 30. Nov, 2022, 09:51 Ono ani rozlisovat auta podla výkonu nie je správne. Keď si pozrieš katalogy, tak 110kw Octavia ma zrýchlenie z 0-100 8,6, zatial co volvo V60 B3 ma 120 + 10Kw a zrýchlenie ma totožné. Viem, že z 0 na 100 nejazdíš každý deň, ale je to lepší ukazovateľ ako iba čisto výkon v Kw.
Este by si nam mohol prezradiť, či si napríklad môžeš kúpiť a chceš diesel. Ak áno, tak ja by som na tvojom mieste šiel do Octy/Golfu s 2.0 TDI 147 Kw, má to veľký kufor, ide to celkom rýchlo a má to výbornú spotrebu.
na zrychlenie 0-100 som pozeral ale nejako moc som zlomky sekund rozdielu nevyhodnocoval
pozeral som na kg-to-hp ratio
diesel mozem [tiez obmedzeny CO2] ale velmi ma to nelaka [skor predsudky a momentalna cena diesel vs benzin]
kazdopadne na golfa variant pozriem, dakujem
...
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Palivo si budes teda platit sam? Tam by som mozno zvazil pri hybridoch, ktory je schopny rychlejsich dialnicnych presunov za co najlepsiu spotrebu.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
Hybrid a rychle dialnice presuny znie ako celkom katastrofa. Sice ides na benzin ale este so sebou tahas aj vybite baterky
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Treba si pozrieť recenziu na ten S-Max, tam o spotrebe hovorí len pozitívne.
Kolega má Mondeo s hybridom a spotreba je to posledné na čo by sa sťažoval
Kolega má Mondeo s hybridom a spotreba je to posledné na čo by sa sťažoval
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
Teraz pozeram ten golf a do 150g vychadza golf 2.0 TSI 140 kW a 2.0 TDI 147 kW, Passat je uz emisne cez
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Len pri VW group netreba zabudat na tragicke dodacie doby pokial clovek nenajkde skladovku ktora by mu vyhovovala lebo cakat na auto viac ako rok mi pride ako nonsens
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Pri tomto obmedzení SMAX vychádza ozaj dobre, škoda že už nerobia Mondeo v kombíku keď nechceš veľké auto.
príde nová Toyota Corolla, so silnejším motorom facelift, prípadne honda civic 1.5? kažťdý chváli ako to jazdí.
príde nová Toyota Corolla, so silnejším motorom facelift, prípadne honda civic 1.5? kažťdý chváli ako to jazdí.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Mne to vychadza na novu Corollu, tych 197k je OK, ma mat nizsie/porovnatelne emisie ako sucasny dvojliter (cize okolo 114-122) a vo vybave Executive to bude fajn vozenie, kde ti nebude nic chybat (maximalne tak bezdrotove Android Auto, ktore je v stadiu riesenia, technicky je to mozne aj tak obist lacnou AAWireless krabickou).
-
- Sponzor fóra silver
Pri tejto sume a rozpocte fakt kiu hyundai nechces .... sam mam 2,5rocnú ceed SW GTline (proceed GT som nechcel kvoli kufuru a zbytocne velkemu vykonu na predok)... akoze nie zle auto ale čím dlhsie ho mam tak viem ze dalsie auto kia nebude min ak neporiešia lepsie automaty a svetla.fallenblue napísal: ↑St 30. Nov, 2022, 09:11 Na prémiovejšie (BMW, Audi, Volvo) nie je rozpočet.
Pozri aj napr. Kia Proceed (alebo Ceed SW), alebo ešte Peugeot 308SW, prípadne aj 508SW ak sa zmestíš do rozpočtu. CO2 by tam nemal byť problém, takmer všetky ich motorizácie majú do 140g.
Taký Proceed 1,6 T-GDi so 150kw by mohol byť fajn, ale tam už je 154g
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
svetla su individualne aj v ramci modelov - foter ma e-niro a pokial ma zrak neklame, svieti to ako živé peklo.
spominany kamarat s Galaxiou : ked som vedla neho zastal k xenonmi z 2014, aj som ich rovno mohol zhasnut, nebolo vidno ze svietia
spominany kamarat s Galaxiou : ked som vedla neho zastal k xenonmi z 2014, aj som ich rovno mohol zhasnut, nebolo vidno ze svietia
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Sponzor fóra silver
Hmm porovnavat vypalene 8rocne xenony s novou ledkou nie je fer ja porovnavam moznosti pri rovnakej triede vozidla dostanes pri kia Hyundai staticke zakladne full led ( vykonovo pod 2000lm) ale napr VW group Opel aj ford ponukaju v danej triede daleko vykonnejsie svetla matrix intelilights ( vykonovo mad 2000lm) .... Ano ledky svietia lepsie ako halogeny ale aj tak je to bieda
Pozerám že do ceny zmestíš aj Citroen C5 X v plnke bez hybridu, emisie papierovo spĺňa do 150g aj so 133kW benzínovým motorom. By som na malý predražený Golf s dostupnosťou o dva roky ani nepozeral keď môžeš mať triedu Passat/Superb, hlavne keď chceš do kufra strčiť bicykel, nie je to úplne jednoduché ani v mojom Peugeot 508SW minulej generácie a to je o dosť väčšie auto ako Golf.
Ale na ten bicykel je ideál aj tak práve ten SMAX.
Ale na ten bicykel je ideál aj tak práve ten SMAX.
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
vdaka za rady
k Citroenu [a francuzkym zalezitostiam] mam predsudky
prva vec co ma prinutila velmi realne premysliet to Audi v holobyte je TOYOTA COROLLA TS KOMBI
popravde som povodne pokukoval po Camry 2.5i, ale tam je bycikel nemozne dat kvoli debilne sklapatelnym zadnym sedadlam
Na corolle sa budu sklapat normalne ci tam su tiez baterky v tej casti?
k Citroenu [a francuzkym zalezitostiam] mam predsudky
prva vec co ma prinutila velmi realne premysliet to Audi v holobyte je TOYOTA COROLLA TS KOMBI
popravde som povodne pokukoval po Camry 2.5i, ale tam je bycikel nemozne dat kvoli debilne sklapatelnym zadnym sedadlam
Na corolle sa budu sklapat normalne ci tam su tiez baterky v tej casti?
...
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
@wingo neviem ci si sedel v golfe 8 variant, ale už je z toho naozaj dosť veľké auto. Ved sa len pozri na rázvor a veľkosť kufra.