Mi pride vtipne ze o takej CZ osobnosti museli natocit film, kde hraju anglani a (zatial, alebo o tom neviem) to nema ani dabing. Podobny film by som automaticky cakal v cestine. To je ako keby natocili amici film o janosikovi, pricom by to bolo v eng...no katastrofa
Inac bol som posledne na tom Avatarovi a v 2D (+SK dabing) som videl zo 2-3 zabery tocene v 60fps a o to viac rozmazane. Paradoxne, vsetko to boli kludne sceny, nic akcneho, ale bolo to tam vidno. Tak neviem ci to tak chvalene VFR malo prinos iba v 3D alebo co...
Som prave dopozeral Jackie Brown, kde ma zaujala, mimo ine, aj nadherná Bridget Fonda. Uz som ju predtym videl v usa verzii Bessonovej Nikity, ale pred 20 rokmi sa po nej nejak zalahla zem.
Dopadla dost divoko. https://www.news.com.au/entertainment/m ... 3ec97ccece
Konecne som zacal rozmyslat na Avatarom a kinom. Zistujem, ze nas v Banskej Bystrici sa premieta len v 2D .
To uz to mohli rovno pustit ako podcast.
Nechapem to, na jednotke som tam bol na 3D 2x. Dokonca tam idu aj HFR filmy. Napisal som im email, tak mi to mozno vysvetlia, ze preco si takto zabili kino.
Všimol som si v minulosti že niektoré filmy premietali v 3D iba na začiatku prvé dni, potom už len v 2D. Čiže ako sa im zachce a aký predpokladajú záujem. A možno aj aká je konkurencia iných filmov čo môžu dať v 3D.
d3Xter napísal: Po 09. Jan, 2023, 18:09
nemiesaj hrusky s jablkami
aj IMAX vie byt 3D. https://en.wikipedia.org/wiki/IMAX#3D
Podla webu cinemaxu, IMAX maju iba v BA, vsade inde by mala byt technologia RealD 3D. Co by malo byt to ich tradicne 3D z aktivnymi okuliarmi.
Kukam ze uz vysiel prvy diel Last of Us. Mam trochu dilemu, ci si mam kazit buduci herny zazitok, tym ze teraz kuknem serial, alebo si budem kazit serial, ked si ho kuknem az po seriali
No za mňa zatiaľ prvá časť super, Pedro Pascal neskutočný, uvidime ako ďalej, ale mám pocit že to bude fakt dobre, hbo väčšinou vie.
Zoltan, určite si daj najprv hru, je to dosť podľa hry zatiaľ a vadilo by mi, že počas hrania viem, čo bude ďalej, čo za scéna ma čaká