midrange phone
Re: midrange phone
Poco F3 je fajn, ak ho zozenies okolo 200-250e. A ak teda ti nevadi cinan. Fotak taky priemer, ale za tu cenu velmi lepsie nevymyslis.
Novy za 350e by som ho uz nekupoval, nie je najnovsi.
Novy za 350e by som ho uz nekupoval, nie je najnovsi.
ITX >>> ATX
Mas aj F4, ma podobne specs, ale pride mi horsi. Nemal som ale chut pozerat sa nan detailne
F4 ma trochu lepsi fotak, zvysok takmer totozny. imo za ten priplatok 150e nestoji
ITX >>> ATX
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
poco f4 zhodnotili takto : https://www.gsmarena.com/poco_f4-review-2443p6.php
i ked tie hodnotenia su castokrat rozporuplne medzi sajtami, jedna povie tak, druha povie zlahka inak
f4ku som obzeral aj ja pre staru
i ked tie hodnotenia su castokrat rozporuplne medzi sajtami, jedna povie tak, druha povie zlahka inak
f4ku som obzeral aj ja pre staru
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
a co OnePlus Nord 2 5G ktory sa spomina v tebou linknutom clanku?
na alze mi svieti cena 260 bez DPH
na alze mi svieti cena 260 bez DPH
Telefony s mediatekmi vyrobcovia dost zanedbavaju, nechcel by som to
A ak zvažuješ A53, tak by som počkal na ofic.predstavenie A54 čo by mohla byť otázka týždna, a potom možno vyčíhnuť nejakú výhodnejšiu akciu na A53.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
>> a co OnePlus Nord 2 5G ktory sa spomina v tebou linknutom clanku?
neviem aky to bude mat support, upgrade a patching do buducnosti.
neviem aky to bude mat support, upgrade a patching do buducnosti.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Alebo moja oblubena rada - nasetrit viac penazi a kupit co vyjde. Napr ten spominany A5X.
.
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
To uz radsej to poco
za mna aktualne best "midrange" pick (za cenu lowendu)
https://xiaomiplanet.sk/redmi-note-11-oficialne-24/
https://xiaomiplanet.sk/redmi-note-11-oficialne-24/
Ten redmi nie. Tieto lowcost xiaomi proste maju vadny dizajn z vyroby. Bud ich robia uplni amateri alebo to je naschval aby ich ludia nepouzivali pridlho. Tak ci tak neplanujem ich v tom uz podporovat.
Fakt som ich za posledny roky kupil dvojciferny pocet pre mna/rodinu/okolie a okrem x3 pro ktore maju zatial rok a pol som uz mal vsetky rozobrate doma na stole. Aj tie x3 pro urcite do roka odidu tiez.
Fakt som ich za posledny roky kupil dvojciferny pocet pre mna/rodinu/okolie a okrem x3 pro ktore maju zatial rok a pol som uz mal vsetky rozobrate doma na stole. Aj tie x3 pro urcite do roka odidu tiez.