ja som kupil sony xr90J 75" tv a staci pohode, ale ja som velmi nenarocny sledovatel, zapnem tv a neriesim ziadne nastavenia nicoho. ale kupil som z PL a siel som si po nu. ale potrebujes minimalne berlingo ale vojde ltt
No ved, rozmer nieje ziadna sranda
Coho sa ale bojim naviac je moja 2r dcera aby ten tv aj s 5r zarukou vydrzal aspon rok
Ale ano, vyzera ze ten TLC je fajn. 935 a 835 je obrovsky rozdiel v zonach a aj svietivost, ale v zahranicnych recenziach sa stazuju na presvietenie hornej hrany na 9 rade. 8 ma to vraj nema.
Neviem ci to ma moj kus, mozem to skusit, ale poviem ti, ze som skusal noveho Johna Wicka a skoro som odpadol, aky to ma obraz....
OLED to nie je, ale nemozem sa na kvalitu stazovat a zato ma lepsiu svietivost, do presvetlenych miestnosti.
Majchel napísal: Št 22. Jún, 2023, 08:35
Pomalinky sa to blizi
Kedy sa menia modely Tv pre dany rok? Je to feb/marec ci az neskor. Mozno by sa oplatilo pockat az tam.
Väčšina novych už na trhu je tak mesiac/dva. Je omnoho vyhodnejšie voliť nejaky minuloročny model.
Caute,
pripojim sa k tejto teme, kedze momentalne tiez riesim novu TV v tejto velkosti.
Cennovy strop je cca 3k, vzdialenost od TV 2.5m. Pozerat sa budu hlavne filmy a serialy. Kludne poradte konkretne modely nakolko nemam ziaden prehlad. Diky
ja by som ten philips bral len kvoli ambilight ale to je cisto moj subjektivny postoj k tv, proste odkedy to mam, tak to velmi pekne dotvori atmosku a ked pridem za tv bez toho, tak mi to brutalne chyba
co sa ostatnych parametrov tyka, obidva su spicka, philips mozno o <> chlp viac
MB Asus B550-F CPU AMD Ryzen 7 5800X3D @4,4GHz CPU AIO Fracal Desing Lumen S36 GPU Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24G RAM Patriot 64GB DDR4 SSD Samsung 990 PRO 2 TB PSU Corsair RM850x Case Fractal Design North Chalk White TG Clear Monitor Samsung 32''U32H850 OS Win 11PRO64SK Repro Edifier S880DB NAS Synology DS218play Noctua 20TB WD Red Surveillance Reolink RLN16-410 8TB UPS EATON Ellipse ECO800 Router Mikrotik hAP ac³ MESH 2×Asus RT-AX55 TV Philips 65OLED806 SoundBar Samsung HW-Q950A 11.1.4 Retro handheld Anbernic RG556 + Samsung PRO Ultimate 512GB GamePad Xbox wireless controller #grammarnazi #parfumslover Steam Pepeb007xx #DotA2 pretaktovanie klan: PC.SK Battle.net pepeb007xx#2925 #diablo4