Operátor Radosť a veľa problémov
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: Operátor Radosť a veľa problémov
Mozem kaslat na akekolvek mnozstvo dat u tychto kinderoperatorov, ked to poriadne nefunguje a len to cloveku robi nervy.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
100gb dat? Rly? To komu treba do telefonu? A tou ich rychlostou ich precerpas za 2 mesiace?
A bez obmedzenia dat v rychlosti orange? To je aka rychlost? Ja mam taku v budove:
A bez obmedzenia dat v rychlosti orange? To je aka rychlost? Ja mam taku v budove:
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
.
Furt neviem tú tvoju cenu a ako sa k tomu dopracovať, nie som študent ani učiteľ.
Minulý mesiac mám prečerpaných 93GB, predtým 75GB, predtým 65GB, čiže nie, nemám problém so 100GB.
Ale hovorím, mne to ide bezproblémov, alternatívu v tejto cenovke s nejakými extra benefitmi som zatial nenašiel (ale ani nehladal), tak sa rád poučím, ak už máme na trhu niečo podobné.
Minulý mesiac mám prečerpaných 93GB, predtým 75GB, predtým 65GB, čiže nie, nemám problém so 100GB.
Ale hovorím, mne to ide bezproblémov, alternatívu v tejto cenovke s nejakými extra benefitmi som zatial nenašiel (ale ani nehladal), tak sa rád poučím, ak už máme na trhu niečo podobné.
Ja v orangeu platim 72€. Ale zase su v tom 2 pausaly po 60GB dat, 2x 800/160 internet a dalsie 2 eurove pausaly ktore maju nazdielane data z tych prvych dvoch
Mňa by tiež zaujímalo, ktorý operátor dokáže ponúknuť za tie peniaze toľko, čo Radosť. Ja som si aj robil nejaký light prieskum a veru nič výhodnejšie som teda nenašiel zatiaľ. Rýchlosť je nízka, ale to aj cena. A vlastne neviem, prečo by ma to malo trápiť, na GPS či youtube to stačí a ak chcem niečo sťahovať, stiahnem to doma. Za 20€ (100gb dáta s následnými znížením na rýchlosti, neobmedzené volania/sms) sa nemôžem vôbec sťažovať. Ani 15€ paušál len s dátami nevyzerá zle. Signál tiež celkom v pohode takmer všade.
Kto má niečo lepšie za rovnakú cenu, kľudne SS, rád sa v tomto dovzdelám.
Kto má niečo lepšie za rovnakú cenu, kľudne SS, rád sa v tomto dovzdelám.
Výborne a niečo pre neštudentov, neučiteľov, teda pre už bežne pracujúcich ľudí?
legenda vravi ze nemusis byt student aby si mal studentsky pausal.
.
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Presne tak,aj tvoj dedko moze mat studenstky pausal
Spoiler: ukázať
Chvalte sa tym vsade a zacnu ich davat len ozajstnym studentom
- martin0134
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 17. Apr, 2009, 15:13
Zmenil som nastavenia instagramu. Bolo tam niečo v zmysle aby nenacitavalo videa a príspevky popredu a odvtedy už to míňa oveľa menej
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Mar, 2021, 20:49
Do 26 rokov bez problémov. Stačí mať Euro 26 kartu, kde len ročne zaplatíš ich "členské" 10€.