Ahojte,
komponenty mam a cez vikend staviam:
Robim si vsak pripravu a rozmyslam ako zapojit napajanie GPU do zdroja. Asi uz riesim somarinu, ale teda zaujimala by ma odpoved, aj taka ze je to blbost
Ako vidno na obrazku z PSU, to ma niekolko vetiev na VGA/CPU, zaroven ma niekolko pribalenych kablov (vlastne celu kopu ). Pripominam ze GPU je RADEON 7900GRE a ma 2x8pin. Ako to mam teda "idealne" zapojit?
1. pouzit dva samostatne 8pin kable? (horsi cabel-management)
2. pouzit jeden kabel ktory ma 2x8pin nakonci? (jednoduchsie).
Ja teda mam v plane pouzit to jednoduchsie riesenie a viem, ze to bude fungovat, ale tak toto je forum no.
Novy Herny PC
Re: Novy Herny PC
Po správnosti máš použiť dva káble, aj keď na 99% to bude fungovať korektne aj s jedným. Chceš riskovať 1% šancu náhodných pádov?
Spoiler: ukázať
- Ghost
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 14. Sep, 2006, 02:00
Jasne ze nechcem a preto sa pytam
Avsak wingo nie je to len placebo? Mame niekde nejake merania? Ten zdroj je 850w, cize dost vykonu na tuto zostavu a ten kabel aj jeden, musi vediet pri tom priereze, pustit tolko amperov. Ciii?
Avsak wingo nie je to len placebo? Mame niekde nejake merania? Ten zdroj je 850w, cize dost vykonu na tuto zostavu a ten kabel aj jeden, musi vediet pri tom priereze, pustit tolko amperov. Ciii?
Boli v minulosti prípady keď pripojenie druhého kábla pomohlo. Neviem konkrétnosti, možno to bolo topológiou (multi rail?), možno ochranami, možno konkrétnym káblom, konkrétnou GPU... celková watáž PSU s tým nič nemá.
Spoiler: ukázať