Xbox gamepass ultimate

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
scream
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00

Re: Xbox gamepass ultimate

Príspevok od používateľa scream »

Aka je aktualna situacia ? Buduci mesiac mi konci ultimate a vyzera, ze to nebude lacne.
Spoiler: ukázať
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, Sapphire pulse 9070 15g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
Používateľov profilový obrázok
wingo
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: St 01. Sep, 2010, 20:36

Re: Xbox gamepass ultimate

Príspevok od používateľa wingo »

No ja som pred mesiacom kupoval a nakoniec som downgradol na Premium lebo mi to úplne stačí, nie som človek čo musí mať novú hru Day1, práve naopak vždy čakám na patche, a aj tak ma posledné roky najviac bavili Indie hry.

Postup zostáva ak niekto nevie o niečom lepšom čo som nenašiel, kúpiš najlacnejšie Core pre EU/World (zvyčajne ročné) čo nájdeš, naskladáš koľko chceš (max 36 mesiacov) a potom jedným mesiacom upgradneš na vyšší ktorý chceš. Vieš upgradnúť z hociktorého plánu ale z Core to vychádzalo jednoznačne najlepšie keď som pozeral.
Pri Premium ale pred mesiacom písali že max je 1 rok predplatného - nikde som sa nedočítal čo sa stane so zvyšným časom ale nechcel som riskovať prepadnutie tak som kúpil len rok Core a skonvertoval. Cenovo ma to vyšlo na polovicu oproti Ultimate a aj to som bral že je tak akurát na hrane aby sa mi to oplatilo lebo mi už došli hry ktoré som vyslovene chcel hrať čiže dohrávam posledné veci čo ma ako-tak lákajú a potom to už mám skôr kvôli tomu čo ešte časom príde a už by som sa mal vrhnúť na ten STEAM backlog...

Ale MS práve zlacnil Ultimate a zmenil conversion rates takže ak chceš Ultimate budeš to mať výhodnejšie ako to vychádzalo mne, akurát z neho vyhodili COD:
https://www.purexbox.com/news/2026/04/x ... e-decrease
A čo tak čítam ten link na reddit na konci tak vraj bez oficiálneho oznámenia zlepšili conversion rates aj pri Premium a ide to aj na dlhšie ako 1 rok, škoda že to nebolo už pred mesiacom...
Spoiler: ukázať
STEAM: http://steamcommunity.com/id/X-w1n9/

PC1:
Ryzen 7 9800X3D, Noctua NH-D14+Arctic P14 PWM PST, ASRock B850M-X WiFi, 32GB DDR5 Kingston Fury Renegade RGB @ 6200, Sapphire Pulse RX 9070XT 16GB, Samsung 980 PRO 2TB, Adata XPG Core Reactor 650W, BeQuiet Pure Base 500DX + 3x Arctic P14 PWM PST, LG 42OLEDC21, Eternico MKS 7010, Logitech G400, Hifiman HE-4XX/Edifier M60 + Topping NX4DSD

PC2:
Ryzen 7600X, Gigabyte B650M Gaming X AX, 32GB DDR5 Kingston Fury@6000, Gigabyte RTX 3070 8GB Vision, SSD Kingston Fury Renegade 1TB, Gigabyte P650SS ICE, Zalman P10 White, ASUS VG279Q, Marvo K605, Rapture ASPIS, Edifier WN820NB Plus

Návrat na "Nákupná poradňa"