ver mi, viac watt nechces, aj ked chces. aj ja som chcel a nakoniec som nechcel nechci mat v bedni 450w tepla, to sa ti hreju vsetky komponenty natotalku. Ja ked som to dal na ten hybrid kit a dal to fukat hore, tak to bol extrem. 60° vzduch fukal von. lepsie jak jakykolvek ohrievac.
(tie moje povestne roztopene cokolady, co som mal v sufliku nad bednou). a vykon 3% viac? no dakujem
Teraz pozeram ze ja mam XC3 Ultra pise v Evga Precision, 340W az 360W. Vraj 450W bios sa tam dat ani neda a aj sa nahodou podari, tak karta nepojde na tych 450W realne, cize na to prdim.
Ja som ti to písal už hneď že to nemá zmysel, hlavne keď to nemáš čím chladiť tak ti je naprd že ti ta karta dovolí pustiť viac do jadra alebo má väčší PowerLimit. Záleží aj od kusu jadra moja 4080 TUF nešla vôbec dobre taktovat ani udervolt nezvládala dáko priaznivo už na základnom BIOSE tak keď som prehral BIOS buď som bol na Tom istom len horšie teploty alebo sa zdvihol málinko výkon ale zasa teploty šli tak hore že zhadzovali takty, bez vody nemá zmysel čosi testovať.
Ako zvlada + 130 na jadre a + 1000mhz na pametiach. Hram tak Alan Wake 2. Ide to na ultra 1920x1080 s RT na ultra no v lese musim RT dat na low lebo to riadne seka. Mimo mesta zvlada RT naplno.
Jj no teraz jw top cena/vykon rtx 3080. Ale rozmyslam nad 4080. 5080 su kur... drahé.
Karta preflashovana. GPUZ pri hrani ukazuje BOARD POWER DRAW okolo 450Watts. Teploty v pohode, karta ma 3 vrtule + zboku fuka na nu velka 14cm vrtula Ci ale udrzi takty neviem, zatial som moc netestoval, no zapol som alan wake 2 a islo v pohode. Bios zo STRIX OC 450W. Evga FTW3 bios 450W nechce karta zozrat Ale ci realne dava 450W ani Boh netusi, niekde bolo pisane, ze mu sice ukazovalo 450W ale ked to odmeral tak nameral 350 skusim to odmerat.