Pracovný headset
Re: Pracovný headset
Ak chce hlavne pohodlie, tak to otazka nie je.
- materik
- Sponzor fóra gold

- Dátum registrácie: Št 10. Apr, 2008, 14:00
@Diablo1st zo zvedavosti som skusil, ci funguju aj na kabel. Funguju. Mac sa opytal, ci ich chcem pripojit, objavili sa aj v Output aj Input. Hudba hrala. Pripajaju sa USB C kablom, cize ak ti nestaci dodany (asi 1.5m), lahko nahradis.
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
Motorola EDGE 50 Pro -> Sennheiser Momentum 4 TWS
Motorola EDGE 50 Pro -> Sennheiser Momentum 4 TWS
-
Koniwo
- Nový používateľ

- Dátum registrácie: Št 30. Sep, 2010, 08:08
Ja som na uplne rovnaky ucel kupoval este v 04/2023 uz spominane Sony XM5, odvtedy idu kazdy den cca 8 hodin na home office - meetingy, hudba, podcasty,...
Mam ich naparovane na telefon aj pc, vsetko funguje automaticky, ak niekto vola na teams, zdvihnem na pc, volam cez pc cez sluchatka, niekto mi vola na mobil, zdvihnem na mobile, stale som na sluchatkach
Mne kabel nedava zmysel, kedze ich realne nemusim davat dole z hlavy, nech sa pohybujem po byte kdekolvek.
Za mna celkovo velmi fajn, aj kvalita mikrofonov pocas callov podla mna uplne postacuje.
Je teda ale celkom dost reportov inych uzivatelov, ze sa im zlomil klb na nich, cisto moja skusenost je ale taka, ze ich mam 3.5 roka, denne uzivanie, plus si ich bravam na cestovanie do lietadiel/vlakov a stale su ok.
Mam ich naparovane na telefon aj pc, vsetko funguje automaticky, ak niekto vola na teams, zdvihnem na pc, volam cez pc cez sluchatka, niekto mi vola na mobil, zdvihnem na mobile, stale som na sluchatkach
Mne kabel nedava zmysel, kedze ich realne nemusim davat dole z hlavy, nech sa pohybujem po byte kdekolvek.
Za mna celkovo velmi fajn, aj kvalita mikrofonov pocas callov podla mna uplne postacuje.
Je teda ale celkom dost reportov inych uzivatelov, ze sa im zlomil klb na nich, cisto moja skusenost je ale taka, ze ich mam 3.5 roka, denne uzivanie, plus si ich bravam na cestovanie do lietadiel/vlakov a stale su ok.